Οι Έλληνες βγαίνουν από τα μαγαζιά για τσιγάρο και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν - Έρχονται οι λέσχες καπνιστών

featured image

Έλληνες πελάτες δεν πληρώνουν: Η πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου, Καταστημάτων, Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση της ΕΡΤ και την εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση». Η Νίκη Κωνσταντίνου μίλησε για το νέο φαινόμενο, με τους απλήρωτους λογαριασμούς από πλευράς εξωτερικού, καθώς και για τις λέσχες καπνίσματος στο εξωτερικό. Αναλυτικότερα:

Έλληνες πελάτες δεν πληρώνουν – Νίκη Κωνσταντίνου: «Φεύγουν ολόκληρες παρέες, αφήνοντας απλήρωτο τον λογαριασμό»

«Ορισμένοι πελάτες βγαίνουν έξω για να καπνίσουν. Τελικά δεν επιστρέφουν αφήνοντας απλήρωτο τον λογαριασμό. Βλέπουμε να φεύγουν ολόκληρες παρέες».

Έλληνες πελάτες δεν πληρώνουν – Νίκη Κωνσταντίνου για τις λέσχες καπνίσματος: «Οι καπνιστές δεν έχουν καμία επαφή με εργαζόμενους ή καταναλωτές που δεν καπνίζουν»

«Είναι χώροι όπου μπορούν οι καπνιστές να μπουν. Να απολαύσουν τις υπηρεσίες του κλάδου μας. Χωρίς να έχουν καμία επαφή με εργαζόμενους ή καταναλωτές που δεν καπνίζουν μέσα στην επιχείρησή μας. Κάτι πολύ απλό που συμβαίνει στην Αυστρία, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Αγγλία».

Έλληνες πελάτες δεν πληρώνουν – Νίκη Κωνσταντίνου: «Χώροι που λειτουργούν και προσέρχονται μέσα μόνο καπνιστές»

«Είναι κάποιες πλευρές του καταστήματος που χωρίζονται με υαλοπετάσματα και μέσα υπάρχει ο κατάλληλος εξαερισμός. Έχουν διαφορετικές εισόδους, είναι χώροι που λειτουργούν και προσέρχονται μέσα μόνο καπνιστές από μια άλλη είσοδο, όχι από την κεντρική είσοδο της επιχείρησης. Μόνο η λογική μπορεί να προστατεύσει και να φέρει αυτό που θέλουμε».

Έλληνες πελάτες δεν πληρώνουν – Νίκη Κωνσταντίνου: Βίντεο με τη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση» από την τηλεόραση της «ΕΡΤ»

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.