Γιάννης Ζουγανέλης για Άβα Γαλανοπούλου: «Δεν το περίμενα από εκείνη. Θα δυσκολευτώ να δουλέψουμε ξανά μαζί»

featured image

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Happy Day». Ο λόγος που προέβη σε δηλώσεις, δεν ήταν άλλος από την αποχώρηση της ηθοποιού, Άβας Γαλανοπούλου, από τη θεατρική παράσταση «Happy Birthday Ελλάς». Αναλυτικότερα τα όσα δήλωσε:

Γιάννης Ζουγανέλης για Άβα Γαλανοπούλου: «Τι συνέθεσε το μυαλό της για να φτάσει σε αυτό το ακραίο επίπεδο να αποχωρήσει»

«Αν μου λέγατε ότι θα συνέβαινε αυτό, δεν θα το περίμενα ποτέ. Είναι αγαπημένη μου φίλη. Προσπάθησα να την μεταπείσω και δεν τα κατάφερα, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Αισθάνθηκα απώλεια φιλίας, απώλεια συναδελφικότητας, ένα κρέμασμα. Τι συνέθεσε το μυαλό της για να φτάσει σε αυτό το ακραίο επίπεδο να αποχωρήσει».

Γιάννης Ζουγανέλης για Άβα Γαλανοπούλου: «Θα δυσκολευτώ να δουλέψουμε ξανά μαζί»

«Δεν έχω μιλήσει μαζί της γιατί δεν θέλω να μιλάω εν θερμώ, γιατί πραγματικά σοκαρίστηκα. Μου είπε ότι δεν την στήριξα. Να στηρίξω τι; Την αποχώρησή της; Θα δυσκολευτώ να δουλέψουμε ξανά μαζί. Πληρωθήκαμε για έναν μήνα, αλλά μάλλον η Άβα ήθελε να εξοφληθεί πιο πριν. Πλήρωσε τα παπούτσια της επειδή δεν της άρεσαν τα παπούτσια που της έφερε ο επιχειρηματίας».

Γιάννης Ζουγανέλης: Βίντεο από τη συνέντευξή του στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Happy Day»

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.