Στο μπάσκετ θα το ρίξουν σήμερα οι βουλευτές της ΝΔ

featured image

Στο μπάσκετ θα το ρίξουν σήμερα το απόγευμα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Μετά την κοινοβουλευτική μάχη του Προϋπολογισμού που έδωσαν χθες το βράδυ στην Ολομέλεια, σήμερα θα δώσουν μια εντελώς διαφορετική με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα καλαθοσφαίρισης των νέων της ΟΝΝΕΔ σε έναν αγώνα που διεξάγεται για καλό σκοπό.

Το ραντεβού έχει κλειστεί για τις 18:45 στο κλειστό γήπεδο του Μετς, στο Παγκράτι και όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου».


Στην ομάδα μπάσκετ της Νέας Δημοκρατίας θα μετέχουν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Α’ Αθηνών Θάνος Πλεύρης, ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Αχ. Κεφαλογιάννης, ο υποψήφιος βουλευτής και παλιός μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Η διεξαγωγή του αγώνα ήταν μια πρωτοβουλία του κ. Αυγενάκη και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη που την συζητούσαν εδώ και καιρό.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.