Έλλη Κοκκίνου: Η διπλωματική απάντηση για το τέλος της φιλίας της με τη Σίσσυ Χρηστίδου

featured image

Στο πλατό του «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια αντιμετώπισε τις «Μύγες», οι οποίες την ρώτησαν πόσες και ποιες πλαστικές έχει κάνει με την Έλλη Κοκκίνου να απαντά ότι έχει μικρύνει το στήθος της.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε και για το unfollow στη Σίσσυ Χρηστίδου και εκείνη απάντησε διπλωματικά. «Ή ζωή έχει απ’ όλα. Δημοσίως σχέσεις προσωπικές, ερωτικές και φιλικές δεν τις σχολιάζω ποτέ. Νομίζω κάποια πράγματα ότι είναι για εμάς. Η ζωή είναι έτσι τώρα, αλλά μπορεί να είναι αλλιώς σε μερικά χρόνια», πρόσθεσε.

Η άνω τελεία στην καριέρα

Aναφέρθηκε, στους λόγους που την οδήγησαν κάποια στιγμή να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της.

«Έχω κάποια στιγμή στο μυαλό μου πως χάνω την Έλλη Κοκκίνου από την επικαιρότητα και από τις πίστες» σημείωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 προς την καλεσμένη του.

«Αυτό πρέπει να ήταν περίπου το 2012, 2013, 2014» παραδέχθηκε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας: «Εξαφανίστηκα από την Αθήνα και από την Θεσσαλονίκη. Έκανα συναυλίες από εδώ και από εκεί. Μετά από μια άτυχη συνεργασία, μπούχτισα από το σύστημα, απογοητεύτηκα πολύ. Ήθελα να κάνω κάτι άλλο»

«Το κάτι άλλο για να γίνει και να στήσεις σωστά ένα καινούργιο εγχείρημα θες χρόνο και ανθρώπους να σε πιστέψουν» συμπλήρωσε η Έλλη Κοκκίνου.

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.