Η άποψη του Ριβάλντο για τη Χρυσή Μπάλα που πάει κόντρα στο ρεύμα

featured image

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε στη συλλογή του την έκτη Χρυσή Μπάλα της τεράστιας καριέρας του, κάτι που δημιούργησε αρκετή συζήτηση τόσο μεταξύ των φιλάθλων όσο και μεταξύ των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως το βραβείο αυτό άξιζε περισσότερο στον Φιρχίλ φαν Ντάικ.

Ωστόσο, ένας κάτοχος του τίτλου πριν από 20 χρόνια, ο Ριβάλντο, θεωρεί αδικία όχι το γεγονός πως η Χρυσή Μπάλα δεν πήγε στον Ολλανδό, αλλά για το γεγονός πως ο στόπερ της Λίβερπουλ άφησε στην τρίτη θέση τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Επίσης, σχολίασε και την απουσία του Πορτογάλου από την εκδήλωση, ενώ εξέφρασε την άποψή του και για τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους.

«Το όνειρο του Μέσι είναι να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά και να πάρει το Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή. Για να το καταφέρει, θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο τουλάχιστον μέχρι το 2022 και -ανάλογα με την επιτυχία- που θα έχει σε αυτές τις δύο διοργανώσεις θα αποφασίσει για την απόσυρσή του».

Αναφορικά με την απουσία του Ρονάλντο από την τελετή απονομής, επισήμανε: «Δεν είναι κάτι καινούριο. Και ο Μέσι απουσίαζε από αντίστοιχο γκαλά, όταν ήξερε ότι δεν θα είναι νικητής. Δεν είναι ασέβεια». Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην -κατά τον ίδιο- αδικία που συνέβη: «Ο Φαν Ντάικ είναι εξαιρετικός αμυντικός, αλλά αυτό που κάνει όμορφο το ποδόσφαιρο είναι οι ντρίπλες, τα γκολ και οι υπέροχες στιγμές των επιθετικών. Θα είναι άδικο για τους τερματοφύλακες και τους αμυντικούς, αλλά πάντα θα είναι έτσι και είναι δύσκολο να αλλάξεις αυτήν την οπτική».

Τέλος, για τον Βινίσιους Τζούνιορ και την προοπτική να αναδειχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, σημείωσε: «Ο Ζιντάν δεν έχει παραμελήσει τον Βινίσιους. Σίγουρα θα του δώσει ευκαιρίες στο μέλλον, για να είναι έτοιμος όταν θα έρθουν οι σπουδαίες στιγμές στην καριέρα του».

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.