«Θέλω να φέρεις φαγητό για να μην κλαίει η μαμά μου»: Το συγκινητικό γράμμα ενός 8χρονου στον Άϊ-Βασίλη

featured image

Γράμμα 8χρονου στον Αϊ-Βασίλη – Αληθινή ιστορία: Ένα μικρό αγοράκι ηλικίας οκτώ ετών προχώρησε σε μία πολυσυζητημένη πράξη. Ο ίδιος θέλησε να γράψει γράμμα στον Άγιο Βασίλη, λόγω των Χριστουγέννων που έρχονται. Δηλαδή, θέλησε να του γράψει γράμμα, που να σχετίζεται με το φετινό δώρο του. Ωστόσο, το παιδί δεν ζήτησε δώρα, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου.

Ο οκτάχρονος Αλέξης ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να τους φέρει φαγητό. Αυτό, διότι δεν θέλει να κλαίει, η μητέρα του, η οποία δεν έχει δουλειά. Πρόκειται για μία είδηση, η οποία συγκίνησε μικρούς και μεγάλους. Αυτό, διότι φαίνεται πεντακάθαρα, η απόγνωση των σύγχρονων πολιτών της Ελλάδας, μέσα από τα λόγια ενός μικρού παιδιού.

Γράμμα 8χρονου στον Αϊ-Βασίλη – Αληθινή ιστορία: Τι αναφέρει το γράμμα του μικρού Αλέξη προς τον Άγιο Βασίλη

«Ήμουν καλό παιδί. Θέλω να μου φέρεις για φέτος πολύ φαγητό για να μην κλαίει η μαμά μου, δεν έχει δουλειά. Και αν θέλεις να μου φέρεις ένα δώρο για τον άρρωστο αδερφό μου. Σε αγαπώ πολύ» αναφέρει ο μικρός Αλέξης, μαθητής της Δ’ δημοτικού, στο γράμμα το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος To Φωτεινό Αστέρι, που έχει έδρα στην Πάτρα.

Γράμμα 8χρονου στον Αϊ-Βασίλη – Αληθινή ιστορία: Φωτογραφία από το γράμμα που έγραψε ο μικρός Αλέξης στον Άγιο Βασίλη

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.