«Είμαι ευτυχισμένος»: Ο 85χρονος Μαικλ Κέιν παραμένει ερωτευμένος με τη σύζυγό του μετά από 47 χρόνια γάμου

featured image

Ο Μάικλ Κέιν είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπημένα πρόσωπα του παγκόσμιου κινηματογράφου και ένας από το πιο σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Έχει στο ενεργητικό του δύο Όσκαρ, το ένα για την ταινία “The Cider House Rules” και το δεύτερο για την ταινία “Hannah And Her Sister” και συνεχίζει ακάθεκτος να κατέχει την δική του ξεχωριστή θέση στον κόσμο του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Μάικλ Κέιν: Υπέγραψε και την νέα αυτοβιογραφία του

Μάλιστα, πρόσφατα υπέγραψε και την νέα αυτοβιογραφία του με τίτλο “Blowing the Bloody Doors Off”. Με αυτή την αφορμή, ο 85χρονος Βρετανός έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο αμερικάνικο People και τόνισε ότι μπορεί να έχει πετύχει όσο λίγοι στα επαγγελματικά του, αλλά η μεγαλύτερη χαρά της ζωής του και αυτό που του δίνει δύναμη κάθε μέρα είναι η οικογένεια του, η 71χρονη συζυγό του Shakira, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

«Η Shakira είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου», υπογραμμίζει ο σπουδαίος ηθοποιός και εξομολογείται πως μετά από 47 χρόνια γάμου παραμένει ακόμα τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Μάικλ Κέιν: Με τη σύζυγό μου ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά

«Την είδα σε ένα διαφημιστικό. Πήρα το τηλέφωνό της από τη διαφημιστική. Δεν μπορούσε να με αποφύγει στο τηλέφωνο, οπότε αποφάσισε να βγει μαζί μου και να με ξεφορτωθεί. Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Είμαστε ερωτευμένοι με την πρώτη ματιά εδώ και 47 χρόνια. Δεν είμαστε ποτέ χώρια. Είναι ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω δει, αλλά είναι επίσης το πιο ευγενικό, το πιο καλοσυνάτο άτομο. Έχω αυτή την έκτακτη, όμορφη Ινδιάνα σύζυγο που μαγειρεύει φανταστικές ιταλικές συνταγές. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα από αυτό», επεσήμανε.

Επιπροσθέτως, ο Μάικλ Κέιν παραδέχεται πως η γυναίκα του υπήρξε το πρόσωπο που τον βοήθησε να απομακρυνθεί από το ποτό. «Δεν ήμουν αλκοολικός, αλλά έπινα πολύ και γνωρίζω πως αυτό μπορούσε να με σκοτώσει. H Shakira είναι μουσουλμάνα και δεν πίνει αλκοόλ. Δεν άλλαξε απλά τη ζωή μου, την έσωσε».

Μάικλ Κέιν: Όταν έχεις εγγόνια, θέλεις να ζήσεις περισσότερο

Όσο αφορά το ποια είναι η μεγαλύτερη χαρά αυτή τη στιγμή στη ζωή του, ο Κέιν ανέφερε τα εγγόνια του, τα οποία υπεραγαπα. «Όταν έχεις εγγόνια, θέλεις να ζήσεις περισσότερο. Έχασα περίπου 14 κιλά. Τρώω πολύ καλά και προσέχω τη διατροφή μου. Έχω κόψει το κάπνισμα. Πίνω μόνο κρασί και αυτό μόνο το απόγευμα με το δείπνο».

«Αυτή τη στιγμή διανύω την πιο χαρούμενη περίοδο Την πιο χαρούμενη. Δεν έχω καθόλου οικονομικές ανησυχίες, τις οποίες είχα προηγουμένως. Έχω φροντίσει τους πάντες, ήταν κάτι που η μητέρα μου μου έλεγε πως πρέπει να κάνω. Και έχω τα εγγόνια μου. Είμαι έξαλλα ευτυχής».

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.