82χρονη συναντάει για πρώτη φορά την 96χρονη βιολογική της μητέρα και η χαρά τους είναι απερίγραπτη

featured image

Εύρεση 96χρονης βιολογικής μητέρας – Αληθινή ιστορία: Η 82χρονη Μπέτι Μορέλ κατάφερε μετά από είκοσι χρόνια αναζήτησης να βρει την 96χρονη βιολογική μητέρα της. Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία, η οποία ξεκινά το 1933. Δηλαδή, όταν γεννήθηκε η Μπέτι Μορέλ. Στα 13 της χρόνια υιοθετήθηκε από μία οικογένεια στο Long Island, λόγω προβλημάτων που υπήρχαν στην οικογένειά της.

Πέρασε υπέροχα παιδικά χρόνια. Όταν πέθαναν οι θετοί γονείς της ήταν ελεύθερη για να ψάξει, τους πραγματικούς γονείς της. Αυτό, έγινε λίγο μετά την συμπλήρωση του 30ου έτους της ηλικίας της. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως η μητέρα της είχε πεθάνει. Έτσι, η Μπέτι Μορέλ παράτησε την προσπάθεια.

Εύρεση 96χρονης βιολογικής μητέρας – Αληθινή ιστορία: Πώς βρέθηκαν μητέρα και κόρη μετά από πολλά χρόνια

Αυτή που συνέχισε την προσπάθεια ήταν η εγγονή της Μπέτι Μορέλ. Εκείνη προσπάθησε να αναζητήσει τους γονείς της γιαγιάς της. Τελικά, μετά από 2 χρόνια ψαξίματος στο διαδίκτυο, βρήκε την 65χρονη αδερφή της γιαγιάς της, ονόματι Μίλι Χοκ από τη Νέα Υόρκη.

Η Μπέτι έμαθε ότι είχε τέσσερις αδελφές και δύο αδελφούς. Όμως, το σημαντικότερο ήταν πως η μητέρα της ήταν ζωντανή και υγιής. Ζούσε σε ένα γηροκομείο στην Πενσυλβάνια. Λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκαν από κοντά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Πλέον, μητέρα και κόρη, μιλούν συνέχεια στο Facebook και το τηλέφωνο. Επίσης, σχεδιάζουν να κάνουν μαζί και διακοπές στο Μαϊάμι, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.