Γιώργος και Αθηνά Μιχαλακοπούλου: Η σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού και τα 60 χρόνια ευτυχισμένου γάμου

featured image

60 χρόνια μαζί: Το «παρών» στη θεατρική παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη, έδωσε ο ηθοποιός, Γιώργος Μιχαλακόπουλος, με την σύζυγό του. Η σύζυγος του κ. Μιχαλακόπουλου ονομάζεται Αθηνά και βρίσκονται μαζί για περισσότερο από εξήντα χρόνια.

Η Αθηνά είναι επίσης ηθοποιός, όπως και ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος. Μάλιστα, οι δυο τους συνομίλησαν και με συναδέλφους τους, μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης.

60 χρόνια μαζί – Γιώργος Μιχαλακόπουλος για την Αθηνά Μιχαλακοπούλου: «Είμαστε μαζί από τη σχολή»

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε δηλώσει, ο ηθοποιός: «Γνώρισα την Αθηνά στη Σχολή του Κουν. Ήμουν στο τρίτο έτος, έβγαινα, κι εκείνη ήταν στο πρώτο, έμπαινε. Από τότε είμαστε μαζί, εξήντα χρόνια, ίσως και παραπάνω. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Συνέχεια τον ανακάλυπτα και τον ανακαλύπτω. Δεν έχει σταματήσει αυτός ο διάλογος. Όχι, δεν είναι καθόλου κουραστικό να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο, μια χαρά είναι».

Επίσης, συμπλήρωσε «Παντρευτήκαμε όταν έπαιζε η Αθηνά, στον Πειραιά με τον Αλεξανδράκη, στο «Εγκλημα και Τιμωρία» του Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία του Σεβαστίκογλου και έκανε τη Σόνια. Μας πάντρεψε η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ. Είχα πέσει τότε πάνω σε θιάσους που φώναζαν ποιος θα μας παντρέψει. Ηταν να μας παντρέψει η Δέσπω (σ.σ. Διαμαντίδου) αλλά τελικά κουμπάροι έγιναν η Αλίκη και ο Δημήτρης».

Κλείνοντας, είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξη για τη σύζυγό του «Πιστεύω ότι θα της ήταν δύσκολο να αφήσει τη δική της πορεία στο θέατρο -δεν το ομολόγησε ποτέ. Εκανε πίσω για να αφήσει εμένα. Φυσικά και δεν της το ζήτησα εγώ, για όνομα του θεού. Ήταν και τα παιδιά, η οικογένεια, αλλά κυρίως ήταν για μένα».

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος και η Αθηνά Μιχαλακοπούλου σε παλαιότερη εμφάνισή τους. 60 χρόνια μαζί: Φωτογραφίες και βίντεο από την πρόσφατη κοινή εμφάνιση του Γιώργου Μιχαλακόπουλου και της Αθηνάς Μιχαλακοπούλου

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.