Στηβ Ντούζος: Ο αξέχαστος «Μπίλιας», η άδικη φυλάκιση, τα 4 εμφράγματα και οι 40 μέρες σε κώμα

featured image

Στηβ Ντούζος: Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το πρωινό» και την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος είχε παίκει τον «Μπίλια» στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», δεν μάσησε τα λόγια του. Αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής του, όπως την περίοδο που πέρασε στη φυλακή και τις τέσσερις φορές που «πήγε» και «ήρθε».

Στηβ Ντούζος: Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Το πρωινό» της τηλεόρασης του ΑΝΤ1

«Την πρώτη μου μηχανή την πήρα όταν ήμουν 13 χρόνων. Στον δρόμο όταν με βλέπουν με την μηχανή, με φωνάζουν “Μπίλια”! Δεν θα είμαι στο “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5”. Έχω μεγαλώσει! Το κωμικό δεν μου βγαίνει. Έχω μεγαλώσει, έχω βαρύνει! Τώρα έχω έναν παιδικό σταθμό.

Είναι ένα χαπάκι ευτυχίας και ηρεμίας! Η κόρη μου είχε προβλήματα δυσλεξίας. Ανοίξαμε τον παιδικό σταθμό για να τον προετοιμάσουμε για εκείνη. Δεν αντιμετώπισα σοβαρά προβλήματα bullying για τα κιλά μου. Είχα τον αέρα της Αμερικής! Από το 2001 είμαι καρδιοπαθής!

Πέρασα 4 εμφράγματα, μία ανακοπή, έκανα 4 μπαλονάκια, 2 stent και έπεσα σε κώμα 40 μέρες! Έπαθα όλα αυτά τα προβλήματα υγείας γιατί ήμουν 40 χρόνια καπνιστής, πολλά κιλά, ποτά, ξενύχτια. Με την σύζυγο μου είμαστε μαζί από το 1996, έχουμε 16 χρόνια διαφορά!».

Στηβ Ντούζος: Βίντεο με τις δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.