Κώστας Βουτσάς: Η διαμάχη με τον Φίνο, οι 300.000 του Παπαμιχαήλ και το άδοξο φινάλε από τη Φίνος Φιλμ

featured image

Κώστας Βουτσάς: Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία σποκάλυψε τα χρήματα που λάμβανε, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για κάθε ταινία του. Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας ηθοποιός αναφέρθηκε στη διαμάχη του με το φίνο. Επίσης, δεν παρέλειψε να μιλήσει για το πως συμπεριφέρθηκε, ο Φίνος, στον Κώστα Χατζηχρήστο. Αναλυτικότερα:

Κώστας Βουτσάς: «Ο Φίνος έδιωξε τον Κώστα Χατζηχρήστο»

«Ήμουν στο γραφείο του Φίνου και μιλάγαμε για δουλειές, οπότε τον παίρνει ο θυρωρός και του λέει είναι ο Χατζηχρήστος, δεν είμαι εδώ λέει και το κλείνει. Μετά από λίγο τον ξαναπαίρνει ο θυρωρός και του λέει είναι στο τηλέφωνο ο κ. Χατζηχρήστος και θέλει να σας μιλήσει και του απαντάει δεν είμαι εδώ πες του.

Και μου λέει εμένα ο Φίνος έχει κάνει τόσες ταινίες, έχει φθαρεί, τι να τον κάνω; Και τον έδιωξε. Και λέω εγώ από μέσα μου εμένα αυτό δεν θα μου το κάνεις ποτέ και έφυγα από τον Φίνο με την δικαιολογία ότι ο Παπαμιχαήλ έπαιρνε 300.000 δραχμές στην ταινία κι εγώ 250.000.

Μου έκανε μήνυση ο Φίνος, πήγαμε στα δικαστήρια. Κι όταν αρρώστησε ο Φίνος, πήγα στο νοσοκομείο και μου λέει η γυναίκα του η Τζέλα φταις κι εσύ που έγινε έτσι ο Φίνος, που αρρώστησε. Λογικό ήταν να στεναχωρηθεί ο άνθρωπος, αλλά εγώ ήθελα την καριέρα μου».

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.