Ναυσικά Νομικού: Η κόρη του Βασίλη Νομικού και της Μάριον Μιχελιδάκη έκλεισε τα 17 και μοιάζει στη μητέρα της

featured image

Ναυσικά Νομικού: Ο Βασίλης Νομικός προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook για την κόρη του, Ναυσικά. Ο ίδιος θέλησε να της ευχηθεί για τα γενέθλια της και αποφάσισε να το κάνει και μέσω του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Η Ναυσικά αποτελεί καρπό του έρωτα του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή, με τη Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο Βασίλης και η Μάριον είχαν παντρευτεί, το 2002. Ωστόσο, μετά από δώδεκα χρόνια γάμου, αποφάσισαν να χωρίσουν για δικούς τους λόγους. Οι δυο τους προσπαθούν να παρέχουν τα πάντα στην κόρη τους, την οποία υπεραγαπούν και η οποία έγινε 17 ετών.

Όσο μεγαλώνει, η Ναυσικά, τείνει να μοιάζει περισσότερο στη μητέρα της, παρά στον πατέρα της. Δεν είναι πρώτη φορά που ο Βασίλης Νομικός δημοσιεύει φωτογραφίες για την κόρη του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως, όσο μεγαλώνει, η Ναυσικά, γίνεται ολοένα και πιο όμορφη.

Ναυσικά Νομικού: Η ανάρτηση του Βασίλη Νομικού για την κόρη του στο Facebook

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής έγραψε ως λεζάντα στην παρακάτω φωτογραφία που ανάρτησε στο Facebook, το εξής κείμενο «You are my sunshine, my only sunshine. You make me happy when skies are gray. You’ll never know dear, how much I love you. Χρόνια πολλά Ναυσικά μου!♥️».

Ναυσικά Νομικού: Κι άλλες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει, ο Βασίλης Νομικός, στο Facebook για την κόρη του

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.