Παράτησε το σχολείο, έμεινε έγκυος σε ηλικία 17 ετών και στα 23 της κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος

featured image

Η ανήλικη μητέρα Kate Stewart κατάφερε να χτίσει μία δική της αυτοκρατορία και να γίνει πολυεκατομμυριούχος, μεγαλώνοντας παράλληλα τα παιδιά της και μελετώντας για το πτυχίο της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ανήλικη μητέρα Kate Stewart: Στα ταξίδια της προτιμάει ν’ αγοράζει ρούχα, παρά να τα κουβαλάει

Είναι τόσο πλούσια που προτιμάει να πληρώνει για να τις στέλνουν τα πανάκριβα ρούχα της στο ξενοδοχείο που διαμένει, όταν φεύγει εκτός πόλης, παρά να παίρνει μαζί της βαλίτσα…

Αυτή είναι η πολυεκατομμυριούχος Kate Stewart από το Λίβερπουλ, που θεωρεί την αγορά διαμαντιών αξίας 242.000 λιρών ως «ευκαιρία».

Η μητέρα τριών παιδιών μιλώντας στο Channel 5, παραδέχτηκε ότι ξοδεύει πολλά χρήματα σε ακριβά ρούχα και πολυτέλειες, αλλά δεν θεωρεί πως κάνει κάτι κακό ή κάτι προκλητικό, καθώς έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να τα καταφέρει.

Ανήλικη μητέρα Kate Stewart: Εγκατέλειψε το σχολείο και μεγάλωσε μόνη την κόρη της

Η 33χρονη σήμερα Kate εγκατέλειψε το σχολείο στα 17 της χρόνια για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα έπρεπε να μεγαλώσει μόνη της.

«Άφησα το σχολείο χωρίς να έχω προσόντα και είχα μια καθαρά βιοποριστική δουλειά με την οποία έβγαζα 2,5 δολάρια την ώρα» ανέφερε. Έμεινε έγκυος στα 17, με συνέπεια να μην μπορεί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες με τα άλλα παιδιά.

Ανήλικη μητέρα Kate Stewart: Δούλευα, σπούδαζα και μεγάλωνα το παιδί μου

«Όλοι με έκαναν πέρα από τη ζωή τους και με διέγραψαν και εγώ σκέφτηκα ότι πρέπει να παλέψω και να τα καταφέρω. Αυτό μου έδωσε ώθηση» υπογράμμισε.

Η ίδια επεσήμανε στην Daily Mail ότι ήταν δύσκολο να πείσει τους ανθρώπους να της δώσουν ευκαιρίες και εργαζόταν ως γραμματέας, ενώ παράλληλα τελείωσε το σχολείο και μελετούσε για το πτυχίο της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, μεγαλώνοντας ταυτόχρονα και την κόρη της, η οποία είναι σήμερα 15 ετών.

«Σπούδαζα παράλληλα ενώ ήμουν μια ανύπαντρη μητέρα. Άνοιξα μια μικρή εταιρεία στην αρχή και αργότερα επένδυσα τα χρήματα που έβγαζα σωστά, φτιάχνοντας τη δική μου αυτοκρατορία», συμπλήρωσε.

Ανήλικη μητέρα Kate Stewart: Έγινε εκατομμυριούχος από 23 ετών

Η «αυτοκρατορία» της περιλαμβάνει δικά της σολάριουμ και καταστήματα ομορφιάς, ενώ έγινε εκατομμυριούχος ήδη από την ηλικία των 23 ετών. Επέκτεινε αργότερα τις επιχειρήσεις της, αποκτώντας ακόμη περισσότερα έσοδα.

Είναι τόσο οικονομικά ισχυρή ώστε, όταν ταξιδεύει παίρνει μαζί της μόνο τα καλλυντικά της, για να μην πακετάρει ρούχα τα οποία αγοράζει από την πόλη στην οποία πάει.

Στο Λονδίνο μένει σε ένα ξενοδοχείο για το οποίο πληρώνει 1.000 δολάρια την βραδιά και επιλέγει εκεί από έναν σχεδιαστή τα ρούχα που θα βάλει στα meetings ή τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παραστεί.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.