Προβλήματα στο διαζύγιο του Τσάνινγκ Τέιτουμ με τη χορεύτρια πρώην σύζυγό του

featured image

Άσχημη τροπή παίρνει το διαζύγιο του ηθοποιού Τσάνινγκ Τέιτουμ με την χορεύτρια Τζίνα Ντιούαν, αφού θα πρέπει να λύσουν τα ζητήματα επιμέλειας του παιδιού τους και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Τζίνα αναστατώθηκε όταν ενημερώθηκε ότι Τέιτουμ κατέθεσε έγγραφα με τα οποία ζητάει να υπάρξει πρόγραμμα με ποιον θα περνάει τις διακοπές της η 6χρονη κόρη τους Έβερλι, παρότι είχαν συμφωνήσει, όπως ισχυρίζεται η χορεύτρια, οι δύο πρώην σύζυγοι για ολόκληρο το πρόγραμμα της μικρής. Από την πλευρά του Τσάνινγκ πηγές, επιμένουν ότι ο ηθοποιός δεν συμφώνησε για ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα.

Πρόβλημα όμως έχει προκύψει και με την διατροφή. Πηγές της Τζίνα επιμένουν ότι ο ηθοποιός δεν συμβάλλει στα έξοδα της μικρής, ενώ ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένας κοινός λογαριασμός για τα έξοδα της Έβερλι.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το άλλο ζήτημα που προέκυψε είναι αυτό της επικοινωνίας. Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν συμφωνήσει ότι όταν το παιδί είναι με τον έναν γονέα θα επικοινωνεί με τον άλλο μέσω FaceTime. Τώρα η πλευρά της Τζίνα ισχυρίζεται ότι όταν το παιδί είναι με τον Τσάνινγκ αυτός δεν επιτρέπει να επικοινωνεί με την μητέρα του μέσω FaceTime.

Και η διαμάχη συνεχίζεται...

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.