Χατζηδάκης για ΔΕΗ: Ο ΣΥΡΙΖΑ τα

featured image

Για τη σφοδρή αντιπαράθεση που είχε χθες με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Μιλάγαμε για τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, τα χε κάνει λαμπόγιαλο στην επιχείρηση. Την είχε φέρει στο παρά πέντε της χρεοκοπίας και κουνούσε το δάχτυλο και έκανε και παρατηρήσεις περί του θέματος», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης προσθέτοντας ότι δεν είναι κακό στη ζωή να παραδεχόμαστε ότι σε κάποια πράγματα έχουμε κάνει λάθη.

Χαρακτήρισε αντιφατική την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς από τη μια επιχειρηματολογεί ότι η μονιμότητα έχει ήδη καταργηθεί και από την άλλη, στηλιτεύει την ρύθμιση για την κατάργηση της μονιμότητας ως απαράδεκτη και αντισυνταγματική.

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι βασικό είναι να βρει η ΔΕΗ την περπατησιά της και όπως είπε το πρώτο βήμα που είναι η διάσωσή της, έχει ήδη γίνει.

«Η ΔΕΗ έχει βγάλει τη μύτη της έξω από το νερό. Τώρα κάνουμε το δεύτερο βήμα που είναι ο εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ, με την κατάργηση της μονιμότητας, με ευελιξία στις προμήθειες, με την κατάργηση του προνομιακού τιμολογίου, με τις βάσεις για την εθελούσια έξοδο που θα ναι αυτοχρηματοδοτούμενη».

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.