Σπυροπούλου: «Έκοψα» την τηλεόραση γιατί με παχαίνει

featured image

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και τα πειράγματα ήταν άφθονα.

«Με είδαν στα καμαρίνια και μου είπαν: “Η τηλεόραση σε παχαίνει” και τους απάντησα πως το ξέρω και γι’ αυτό την έκοψα» ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην αρχή της συνέντευξής.

Αναφερόμενη σε παλιά συνεργάτιδα της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τρόλαρε τον εαυτό της και τις φήμες που είχαν διαρρεύσει παλιότερα πως απέλυε συνεργάτες της: «Δεν την απέλυσα. Απλά πήρε τρια χρόνια off. Για να μεγαλώσει το παιδί της μου είπε».

«Έχουν αναγκαστεί να κάνουν παιδί για να μην δουλέψουν με σένα» της είπε ο Νίκος Μουτσινάς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου του απάντησε: «Φήμες!».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω πάρει ακόμα το πτυχίο μου, πλησιάζω, περιμένω την ορκωμοσία. Παίζω τένις, με βλέπει ο Λιάγκας και τρέμει. Παίζω από το 2007, κάποιες φορές μπορεί να κάνω 2-3 φορές την εβδομάδα και κάποιες μπορεί να κάνω έξι μήνες να πάω.

Μ’ αρέσει το τένις, δεν ξέρω αν το ‘χω. Κάνω επίσης και kick boxing. Φροντίζω και το σώμα μου γιατί πες ότι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε “έλα να παρουσιάσεις το Καλό μεσημεράκι”, να μην είμαι έτοιμη; Κάποτε οι παρουσιάστριες έμεναν έγκυες.

Θυμάμαι μια φορά που είχε μείνει η Σταματίνα είχα πάει εγώ να την αντικαταστήσω. Εσύ δεν θα μείνεις έγκυος. Οπότε να είμαι κι εγώ σε φόρμα», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.