Το μήνυμα δημοσιογράφου για τον θηλασμό: Δεν θα σας πω «θηλάστε τα παιδιά σας»

featured image

Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού αυτή που διανύουμε και η δημοσιογράφος Ελιάνα Χρυσικοπούλου θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της από τον καιρό που θήλαζε τα παιδιά της.

«Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού ξεκινάει και δεν θα σας πω "θηλάστε τα παιδιά σας" γιατί οι προστακτικές, οι προσταγές και οι παραινέσεις ποτέ δεν μου άρεσαν – ούτε να τις δίνω, ούτε να τις δέχομαι. Θα πω απλά πως το να θρέφονται τα μωρά μου από το σώμα μου -για περίπου ένα χρόνο η κάθε μια – ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα σπουδαιότερα, δυσκολότερα και ομορφότερα επιτεύγματα της ζωής μου. Και ξέρω, από τώρα, πως στιγμές όπως αυτή εδώ, με το παιδάκι μου να ξεδιψάει από το στήθος μου με τόση λαιμαργία και ικανοποίηση και έπειτα να κοιμάται στην αγκαλιά μου χορτάτο και αποκαμωμένο, θα τις κουβαλάω για πάντα στις "αποσκευές" μου, μέχρι τον τελευταίο μου σταθμό», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της στο Instagram.

Η ανάρτησή της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού ξεκινάει και δεν θα σας πω «θηλάστε τα παιδιά σας» γιατί οι προστακτικές, οι προσταγές και οι παραινέσεις ποτέ δεν μου άρεσαν - ούτε να τις δίνω, ούτε να τις δέχομαι ???? Θα πω απλά πως το να θρέφονται τα μωρά μου από το σώμα μου -για περίπου ένα χρόνο η κάθε μια - ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα σπουδαιότερα, δυσκολότερα και ομορφότερα επιτεύγματα της ζωής μου ???????? Και ξέρω, από τώρα, πως στιγμές όπως αυτή εδώ, με το παιδάκι μου να ξεδιψάει από το στήθος μου με τόση λαιμαργία και ικανοποίηση και έπειτα να κοιμάται στην αγκαλιά μου χορτάτο και αποκαμωμένο, θα τις κουβαλάω για πάντα στις «αποσκευές» μου, μέχρι τον τελευταίο μου σταθμό ❤️ #breastfeeding #worldbreastfeedingweek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) στις 4 Νοέ, 2019 στις 6:12 πμ PST



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.