«Τέτοια μάνα θέλω να γίνω» λέει η Βασιλική Ανδρίτσου και εξηγεί τι εννοεί

featured image

Οκτώ μήνες πέρασαν από τη μέρα που η Βασιλική Ανδρίτσου κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη.

Η λίγων μηνών μπέμπα, μπήκε στη ζωή τους και τους έχει ξετρελάνει.

H Βασιλική Ανδρίτσου η οποία μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, στιγμές της καθημερινότητας, δεν κρύβει την ευτυχία της.

Η ηθοποιός «ανέβασε» μια φωτογραφία ασπρόμαυρη με την μητέρα της αναφέροντας πως «τέτοια μάνα θέλω να γίνω» και εξήγησε στη λεζάντα τι εννοεί.

«Πριν 45 χρόνια περίπου... Οκτώβρη μήνα... σβήνουμε κεράκια...μια ευτυχισμένη μέρα..με τη γλυκιά μανούλα μου να με προσέχει.. τέτοια μάνα επιθυμώ να γίνω..ακούραστη στοργική φύλακας αγγελος..
Πάντα εκεί!!!!! Καλό φθινόπωρο σε όλους... ΥΣ: Δεν έχω γενέθλια σήμερα!!!!!!! Τυχαία την έβαλα τη φωτό γιατί μου άρεσε!!!!!» έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πριν 45 χρόνια περίπου... Οκτώβρη μήνα... σβήνουμε κεράκια...μια ευτυχισμένη μέρα..με τη γλυκιά μανούλα μου να με προσέχει.. τέτοια μάνα επιθυμώ να γίνω..ακούραστη στοργική φύλακας αγγελος.. Πάντα εκεί!!!!!???????? Καλό φθινόπωρο σε όλους... ????????????????☔☔ ΥΣ: Δεν έχω γενέθλια σήμερα!!!!!!! Τυχαία την έβαλα τη φωτό γιατί μου άρεσε!!!!!????????????????????????????????????????????????#mylifeisperfect #happypeople #winteriscoming #christmasisnear #ilovemymommy #denexwgenethliasimera

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Andritsou Official (@vasiliki_andritsou) στις 4 Νοέ, 2019 στις 12:24 πμ PST



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.