Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο «κατασκόπων» από το εξωτερικό ο Τσιμίκας

featured image

Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε με... το σπαθί του τη φανέλα του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού την τρέχουσα σεζόν, παρόλο που ο Λεονάρντο Κούτρης είχε ξεκινήσει από την «pole position», έχοντας και εκείνος πολύ καλές εμφανίσεις την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ο διεθνής μπακ ήταν και κόντρα στην Τότεναμ σε πολύ υψηλά στάνταρ, παρά το γεγονός ότι η υπόλοιπη «ερυθρόλευκη» άμυνα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Αν και δεν απέφυγε τα λάθη στο παιχνίδι, ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Πέδρο μαρτίνς.

Από την αρχή της τρέχουσας περιόδου ο 22χρονος έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού και εντυπωσίασε ξανά τους σκάουτερ με την εικόνα του στο «Tottenham Hotspur Stadium». Μάλιστα, με την παρουσία του, έκανε τον Ζοσέ Μουρίνιο να περάσει στην πλευρά που αγωνίζεται τον Σισοκό, ώστε να περιορίσει τις επελάσεις του.

Σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, είναι δεδομένο πως οι... μνηστήρες θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τον Τσιμίκα, όμως οι Πειραιώτες είχαν φροντίσει από πέρσι να επεκτείνουν το συμβόλαιό του μέχρι το 2023, ενώ λέγεται πως σε αυτό υπάρχει αρκετά υψηλή ρήτρα.

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.