Κολεκτίβα σχεδιαστών ανακοίνωσε πλατφόρμα στήριξης νέων δημιουργών

featured image

Ο Guram Gvasalia, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της κολεκτίβας σχεδιαστών Vetements με έδρα τη Ζυρίχη, ανακοίνωσε τα σχέδιά του να βοηθήσει στην προώθηση νέων ταλέντων.

Μιλώντας στη διάσκεψη Apparel & Retail του WWD, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει μια πλατφόρμα το επόμενο έτος που θα υποστηρίξει νέους σχεδιαστές. Μέσω της πλατφόρμας δημιουργοί που κάνουν τα πρώτα τους βήματα θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με τη Vetements, θα διοργανώνονται ομιλίες με σπουδαστές σχεδίου μόδας και θα παρέχονται υποτροφίες.

Ο Γεωργιανός σχεδιαστής μόδας δήλωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα του σκοπεύουν να είναι «σαν ένας μεγάλος αδελφός» για νέα ταλέντα. «Αυτό που κάνουμε είναι να βάλουμε τους σωστούς ανθρώπους με το σωστό ταλέντο μαζί σε ομάδες και τους δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάτι νέο που δεν υπάρχει ήδη - κάτι καινούριο, μοντέρνο και ωραίο».

Ο συνιδρυτής της Vetements αποκάλυψε επίσης σχέδια για επέκταση της εταιρείας, μετά την αποχώρηση του αδελφού του και του συνιδρυτή της, Demna Gvasalia.

«Το σχέδιο είναι να ξεκινήσουμε ξεχωριστές εταιρείες γύρω από αυτή, για υποδήματα, εσώρουχα και γυαλιά ηλίου που θα έχει η καθεμία τα δικά της κανάλια διανομής» εξήγησε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.