Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα των 800 τ.μ. της Σακίρα στην Κύπρο

featured image

Την αγαπημένη της Κύπρο, επέλεξε η Σακίρα ως τόπο αναψυχής και ξεκούρασης. Η τραγουδίστρια, το προηγούμενο διάστημα προχώρησε στην αγορά υπερπολυτελούς βίλας 800 τετραγωνικών μέτρων στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας. Οι φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της Κολομβιανής σταρ είναι εντυπωσιακές.

Σύμφωνα με το philenews.com, στις 2 Νοεμβρίου 2019 προβλήθηκε στην γαλλική τηλεόραση εκτενές αφιέρωμα στις ομορφιές της Κύπρου την οποία παρουσιάζουν ως ένα ταξιδιωτικό θησαυρό. Όπως εξιστορεί η εκπομπή «50 minutes inside», παρουσιαστής της οποίας είναι ο Έλληνας Νίκος Αλιάγας, στις ομορφιές του νησιού δεν μπόρεσαν να αντισταθούν ακόμη και παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες όπως είναι ο Πολ ΜακΚάρτνει, ο Έλτον Τζον, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κριστίνα Αγκιλέρα. Όπως μετέδωσε το γαλλικό δίκτυο TF1, η δημοφιλής Λατίνα τραγουδίστρια μαγεμένη από τις ομορφιές του νησιού, προχώρησε στην αγορά έπαυλης που βρίσκεται στην Πέγεια για να μπορεί να ατενίζει τη θάλασσα του Ακάμα.

Οι γείτονες που γνώρισαν τη Σακίρα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και είπαν ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη με την περιοχή μας και ειδικά τις θάλασσες. Την χαρακτήρισαν επίσης ως πολύ φιλικό και ζεστό άτομο που τους εξέπληξε η απλότητα του χαρακτήρα της.

Η τραγουδίστρια έχει ήδη επισκεφθεί περισσότερες από μια φορές την Κύπρο, το ιδιωτικό της τζετ, φέρνοντας μαζί της και πολλούς άλλους διάσημους φίλους της αλλά και τον σύντροφο της, Ζεράρ Πικέ.

Η διώροφη έπαυλη είναι κτισμένη σε γη 2.500τ.μ., είναι λειτουργική, βρίσκεται στην καρδιά του Ακάμα, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, τεράστιο σαλόνι, κάβα με κρασιά, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα και μεγάλη εξωτερική πισίνα με κήπους. Η εξωτερική πισίνα έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου και τα ηλιοβασιλέματα είναι μοναδικά και μαγευτικά με φόντο την Γερόνησο.

Στο πολυτελές resort που βρίσκεται η έπαυλη της Σακίρα υπάρχει γυμναστήριο, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, ποδηλασία, ιππασία, παιδότοποι, ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο spa στην Κύπρο, εστιατόρια, υπηρεσίες θυρωρού κ.λπ., και γειτονεύει με υπερπολυτελές ξενοδοχείο υπό κατασκευή το οποίο θα εξυπηρετεί και τις επαύλεις, αφού θα διαθέτει οκτώ εστιατόρια διεθνούς κουζίνας.

Δίπλα από το resort, είναι υπό ανέγερση ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο 5 αστέρων και αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα. Στην πλατεία του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης θα μπορέσει να απολαύσει τα οκτώ εστιατόρια, μπαρ, bowling, spa, waterpark και πολλές άλλες υπηρεσίες που θα παρέχει το έργο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.