Εκτέλεση-εφιάλτης: Η θανατηφόρα ένεση τον σκότωνε για πάνω από μισή ώρα (Photos, σκληρές εικόνες)

featured image Τον εφιάλτη των εκτελέσεων θανατοποινητών καταγράφει μια αποτυχημένη και εξαιρετικά απάνθρωπη εκτέλεση με θανατηφόρα ένεση ενός κατάδικου στην Φλόριντα, το 2006.

[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Θύμα της βασανιστικής διαδικασίας ήταν ο Άνχελ Νιέβεζ Ντίαζ, ο οποίος είχε καταδικαστεί για φόνο που φερόταν να έχει διαπράξει το 1979. Τελικά η εκτέλεση έγινε στις 13 Δεκεμβρίου του 2006 και σύμφωνα με μάρτυρες που παραβρέθηκαν εκεί, μετατράπηκε σε πραγματικό εφιάλτη για τον κατάδικο και για τους ίδιους. Η εκτέλεση διήρκεσε πάνω από μισή ώρα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να κρατήσει 15 λεπτά και το θύμα είχε σπασμούς και συμπτώματα πνιγμού. Τελικά, αφού πέθανε, διαπιστώθηκε ότι το δέρμα του είχε υποστεί χημικά εγκαύματα και είχε ανοίξει σε διάφορα σημεία. Επίσης, ο λαιμός του είχε πρηστεί, σημάδι ότι πάθαινε ασφυξία την ώρα της εκτέλεσης, ενώ σε κάποια φάση είχε ανοίξει τα μάτια του. [/expander_maker]
Share on Google Plus

About admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου