Πλήρης έλεγχος στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

featured image

O Οκτώβριος είναι αφιερωμένος σε δράσεις για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού -την συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες, με 1,3 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις ετησίως σε ολόκληρο τον κόσμο, από τις οποίες το 27,3% εμφανίζεται στην Ευρώπη. Πρόκειται, ωστόσο, για νόσο που μπορεί να θεραπευτεί πλήρως, αρκεί να διαγνωστεί εγκαίρως.

Συμμετέχοντας στις ευρύτερες δράσεις, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προσφέρει έως το τέλος Οκτωβρίου 2019 έναν πλήρη έλεγχο Μαστού στην προνομιακή τιμή των €65. Ειδικότερα, το πακέτο των εξετάσεων προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει:

Ψηφιακή μαστογραφία Υπέρηχο μαστών Κλινική εξέταση από εξειδικευμένο ιατρό

Η προσφορά ισχύει για όσες ενδιαφερόμενες κλείσουν το ραντεβού τους έως το τέλος Οκτωβρίου, ενώ τα ραντεβού θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31/03/2020. Επισημαίνεται ότι στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center λειτουργεί ο πλέον σύγχρονος Ψηφιακός Μαστογράφος σε παγκόσμιο επίπεδο, με πιστοποίηση από την EUREF (European Reference Organization).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν στο 210.6972004 (κατά τις ώρες 08:00-16:00) για να κλείσουν το ραντεβού τους ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.