Euroleague: Για τη νίκη-ανάσα στη Ρωσία ο Παναθηναϊκός

featured image

Έπειτα από την ήττα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στο ΟΑΚΑ, που έγινε η δεύτερη σερί για τον Παναθηναϊκό μετά από αυτήν με τη Βιλερμπάν, στη Γαλλία, οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και γι" αυτό η νίκη είναι αναγκαία στην αποψινή αναμέτρηση με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη (20:00, Novasports 1) για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague 2019-20.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Αγία Πετρούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Ζενίτ (24/10, 20:00, Novasports1), η οποία προέρχεται από το «διπλό» στο Φάληρο την προηγούμενη αγωνιστική (68-77 στην παράταση), απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μοναδική απουσία για τον Έλληνα προπονητή είναι ο τραυματίας Νίκος Παππάς, καθώς ο Ίαν Βουγιούκας ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα προσφέρει μια έξτρα λύση στη γραμμή των ψηλών.

Η ρωσική ομάδα, από την πλευρά της, μετά την μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ έχασε από την Κάλεβ στην Εσθονία και υποχώρησε στο 2-2 στη VTB League. Ο Πλάθα έχει αγωνιστικά θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει, καθώς πλην της απουσίας του Ζούμπκοφ, εκτός είναι με διάστρεμμα και ο Βορόνοφ.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι οι Μπόρις Ρίζικ, Πέτρι Μαντίλα και Αν Πάντερ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.