Champions League: Οπαδοί της Λίβερπουλ μπερδεύτηκαν και πήγαν σε λάθος πόλη του Βελγίου

featured image

Τα εκτός έδρας ταξίδια, ειδικά όταν αυτά αφορούν αγώνες Champions League, είναι από τις πιο μεγάλες εμπειρίες για κάθε οπαδό. Ωστόσο, κάποια από αυτά δεν εξελίσσονται όπως είχαν αρχικά σχεδιαστεί, για διάφορους λόγους.

Ένας από αυτούς είναι η γκάφα στην οποία μπορεί να υποπέσουν οι ίδιοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι δύο υποστηρικτές της Λίβερπουλ, οι οποίοι μπέρδεψαν την πόλη στην οποία έπαιζε χθες το βράδυ η αγαπημένη τους ομάδας, για την 3η αγωνιστική της τρέχουσας σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με αποτέλεσμα να πάνε αλλού και να χάσουν το ματς.

Οι δύο φαν των «κόκκινων» αντί να πάνε στο Γκενκ για να δουν την ευρεία νίκη (1-4) της αγαπημένης τους ομάδας, πήγαν στο Γκεντ (τη γνωστή στην Ελλάδα, Γάνδη).

Σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα sporza.be, βρέθηκαν σε λάθος πόλη, αναζητούσαν λάθος γήπεδο λίγη ώρα πριν από την αναμέτρηση και όταν αντιλήφθηκαν ότι είχαν κάνε ένα... μικρό λάθος, αναγκάστηκαν να δουν το ματς από μια παμπ. τουλάχιστον, στο Βέλγιο έχει και πολύ καλές μπίρες και μπόρεσαν να «πνίξουν» τον πόνο τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.