Ο συγκινημένος πρίγκιπας: Η στιγμή που ο Χάρι «λύγισε» μιλώντας για τη Μέγκαν και το παιδί τους

featured image

Δεν είναι συνηθισμένες οι τόσο έντονες συναισθηματικές εκφράσεις δημόσια για τους γαλαζοαίματους, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι έχει δείξει πολλές φορές πως δεν τον απασχολούν και τόσο πολύ τα βασιλικά πρωτόκολλα.

Ήταν και η συναισθηματική φόρτιση πολύ έντονη για τον Χάρι, όταν ανέβηκε στο βήμα στην τελετή απονομής των βραβείων WellChild Awards, στο Λονδίνο, καθώς θυμήθηκε μια ιδιαίτερη στιγμή που είχαν με τη Μέγκαν Μαρκλ στην περσινή τελετή απονομής.

Κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά του, ο πρίγκιπας Χάρι είπε: «Πέρσι, όταν η γυναίκα μου κι εγώ ήμαστε εδώ, ξέραμε πως περιμέναμε το πρώτο μας παιδί. Κανείς άλλος δεν το ήξερε τότε, αλλά εμείς το ξέραμε. Και θυμάμαι πως έσφιξα το χέρι της Μέγκαν τόσο σφιχτά στη διάρκεια της απονομής, καθώς και οι δυο σκεφτόμασταν πώς θα είναι να γίνουμε κάποτε γονείς, πώς θα είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύουμε και να βοηθάμε το παιδί μας, είτε γεννηθεί με κάποιες δυσκολίες είτε τις εμφανίσει αργότερα. Και τώρα, ως γονείς, το να είμαστε εδώ και να μιλάμε σε όλους εσάς, με συγκινεί με τρόπο που δεν θα μπορούσα ποτέ να καταλάβω, μέχρι που απέκτησα το δικό μου παιδί».

Η οργάνωση WellChild βοηθά παιδιά σοβαρά αρρωστά να βρεθούν εκτός νοσοκομείου και να επιστρέψουν σπίτι τους για να είναι με την οικογένειά τους.

Στο βήμα ανέβηκε έπειτα από λίγο και η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είπε πως ο μικρός Άρτσι πέρασε την Τρίτη την πρώτη του μέρα στην παιδική χαρά του Ουίνσδορ και πως έχει τα κόκκινα μαλλιά του πατέρα του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.