Γκασπάρ: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου – Δε φοβόμαστε την Μπάγερν»

featured image

Ικανοποιημένος για την πρώτη του συμμετοχή με τα «ερυθρόλευκα» εμφανίστηκε ο Μπρούνο Γκασπάρ μετά τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν φοβάται την Μπάγερν Μονάχου ενόψει της αναμέτρησης τους για το Champions League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μπροστά στους φιλάθλους μας, και φυσικά χαρούμενος που κερδίσαμε».

Για το ρόλο του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού:

«Η πρόθεση μου είναι να συμμετέχω στο παιχνίδι και να υπακούω τις οδηγίες του προπονητή, να τρέχω αρκετά στο γήπεδο, να βοηθάω σε άμυνα κι επίθεση».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα έχουν πολύ ανταγωνιστικές ομάδες και ποιοτικούς παίκτες και είναι δύσκολο να κερδίζεις σε τέτοια ματς».

Για την δική του εξέλιξη αυτό το διάστημα:

«Δούλευα πολύ, προετοιμαζόμουν όσο καλύτερα μπορούσα, περίμενα την ευκαιρία μου, ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και χαίρομαι που έκανα το ντεμπούτο μου».

Για το γεγονός ότι έχει για συμπαίκτες πολλούς Πορτογάλους στην ομάδα:

«Περνάω πολύ χρόνο μαζί τους, βοηθάμε ο ένας τον άλλον εντός και εκτός γηπέδου και είμαι πολύ χαρούμενος που τους έχω. Η κλήση του Ποντένσε και του Σεμέντο στην Εθνική Πορτογαλίας είναι κα΄τι για το οποίο είναι υπερήφανοι όχι μόνο οι δυο τους αλλά και όλοι μας, όλη η ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε».

Για την προσεχή αναμέτρηση με την Μπάγερν:

«Δεν φοβόμαστε την Μπάγερν, θα κάνουμε τη δική μας προσπάθεια και μπορούμε να τα καταφέρουμε».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.