Ο Μαρίνος Κόνσολος ζηλεύει γι’ αυτό και απέχει από τις σχέσεις

featured image

Ο Μαρίνος Κόνσολος συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξή στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά του αλλά και στη προσωπική του ζωή και τόνισε πως ζηλεύει τις σχέσεις του.

«Έχω πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη φύση και με τα ζώα, αντλώ ενεργεία! Η ζωή στην Κύπρο όταν ήμουν ήταν πολύ διαφορετική, έσω είναι πιο χαοτική. Είμαι παρά πολύ δεμένος με την οικογένεια μου και μου λείπει σε λογικά πλαίσια. Είμαι μαμάκιας, έχω καθημερινή επικοινωνία με τη μαμά μου. Η μάνα μου είναι ο καλύτερος μου φίλος, ο καλύτερος μου κριτής. Η μητέρα μου είναι η γυναίκα που δεν θα με αφήσει να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Δεν τα συζητάω και όλα με τη μητέρα μου, συνέχεια με ρωτάει ποτέ θα φτιάξω τη ζωή μου.

Για τη δουλειά μου έχω θυσιάσει τα πάντα! Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από δέκα χρόνια. Ζηλεύω στις σχέσεις μου, δεν με τιμά αυτό το συναίσθημα και είναι ο λόγος που απέχω. Μου αρέσει παρά πολύ το φλερτ, είναι επιβεβαίωση.

Το πιο άσχημο πράγμα είναι όταν γράψανε ότι σκοτώθηκα σε τροχαίο. Δεν μου τα έχει φέρει η ζωή όλα αυτά που έχω αυτή τη στιγμή. Έχω δουλέψει παρά πολύ για να τα αποκτήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Κόνσολος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.