Οι διάλογοι του Μητσοτάκη με πολίτες στην Καλαμάτα

featured image

Στην Καλαμάτα βρέθηκε το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκεί ο πρωθυπουργός χαιρέτισε αρκετούς πολίτες στην βόλτα του στην πόλη, ενώ κάθισε σε καφέ. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο Μέγαρο χορού Καλαμάτας με θέμα το επιτυχημένο τουριστικό πρότυπο της Costa Navarino και η επίδρασή του στην οικονομία και την κοινωνία της Μεσσηνίας, ο πρωθυπουργός, αφού χαιρέτισε πολίτες και καταστηματάρχες βρέθηκε στην καφετέρια «Platea», συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Μαστοράκη και άλλα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Μόλις συνάντησε πολίτες άνοιξε και διάλογο μαζί τους. Ενας εξ" αυτών του είπε «Θέλουμε στο μέλλον να σας μνημονεύουμε για το καλό που κάνατε στην χώρα μας» με τον πρωθυπουργό να απαντά με χαμόγελο, ενώ παρέλαβε και ενημερωτικό σημείωμα για την οδική ασφάλεια από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Μυλωνάς».

Σε διάλογο του με άλλο πολίτη ο κ.Μητσοτάκης ρώτησε «Είναι καλύτερα τα πράγματα πια;», με τον πολίτη να απαντά «Είναι πολύ καλύτερα, πίστευα σε σένα ως πρωθυπουργό».

Στον περίπατο του βρέθηκε και στο κατάστημα Cosmos ο Κυριάκος Μητσοτάκης που διαθέτει την φετινή φανέλα της Καλαμάτας και φωτογραφήθηκε με αυτήν, την οποία παρέλαβε ως δώρο.

Την ίδια ώρα έπαιζε η Καλαμάτα με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα της Football League (η παλιά Γ" εθνική) και τελικά κέρδισε 1-0 το ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την φανέλα της Καλαμάτας:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.