Ελένη: Έπεσε κάτω από τα γέλια με τη σκηνή του καβγά της Αντελίνας με τον Χάρη Βαρθακούρη

featured imageΗ Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τον καβγά της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη στην εκπομπή Globetrotters! Όπως είπε η παρουσιάστρια το είδε πρώτη φορά χθες βράδυ, την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου και έπεσε κάτω από τα γέλια.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει σήμερα να το έχει παίξει όλη η ελληνική τηλεόραση. Δεν την είχα πάρει χαμπάρι αυτήν την εκπομπή και την πέτυχα χθες στο ζάπινγκ στη σκηνή μέσα στις λάσπες. Εκεί που πήγε η Αντελίνα να χαϊδέψει έναν σκύλο και πήγε να την δαγκώσει. Και μετά από λίγο λέει στον Χάρη πολύ χαριτωμένα “χάιδεψε το σκυλάκι”.
Και πάει να το χαϊδέψει και του δαγκώνει το χέρι. Εντάξει, εκείνη την ώρα είπα “ντροπή σου Ελένη, αλλά έπεσα κάτω από τα γέλια”. Εν τω μεταξύ μπορεί όντως να έχουν παρεξηγηθεί εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι ένα κανονικό ζευγάρι. Έχουν βρει τον τρόπο να περνάνε καλά. Τι φαντάζεται ο κόσμος; Ότι είναι όλα τέλεια; Κανονικοί άνθρωποι είναι. Το ξέρουν πως τους γράφει μια κάμερα. Είναι συμπαθέστατοι και οι δύο»! Πηγή: www.gossip-tv.gr [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.