Νένα Χρονοπούλου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για τη δολοφονία του συζύγου της

featured image

Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Γεράσιμος Μαυράκης δολοφονήθηκε. Ξημερώματα της 20ής Οκτωβρίου του 2007 γυρνούσε στο σπίτι του με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του και για κάποιο λόγο ήταν η πρώτη φορά που δεν είχε φορέσει το αλεξίσφαιρο γιλέκο του. Σταμάτησε σε ένα φανάρι στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του Δημαρχείου του Ταύρου, και δίπλα του εμφανίστηκε μια μηχανή χωρίς πινακίδες με δύο επιβαίνοντες που φορούσαν κράνη.

Ξαφνικά ο συνεπιβάτης έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Τέσσερις σφαίρες καρφώθηκαν στο σώμα του και ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Ο εκτελεστής όμως δεν σταμάτησε. Κατέβηκε, πήγε πάνω από το θύμα του και του έριξε τρεις χαριστικές βολές: μία στον λαιμό, μία ψηλά στον ώμο και μία τρίτη πίσω από το αυτί.

Η Νένα Χρονοπούλου μπορεί να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να είναι ερωτευμένη και πλέον ευτυχισμένη στο πλευρό του Τάσου Μητρόπουλου, ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ αυτή την τραγική στιγμή.

«Σαν χθες βράδυ, ξημερώματα γιορτής…Πέρασαν 12 χρόνια από την τελευταία τους φωτογραφία μαζί…Χρηστάκος και Γεράσιμος. Σαν σήμερα, ημέρα της γιορτής του λοιπόν, ημέρα της γιορτής που δεν ξαναγιορτάσαμε ποτέ, ημέρα που μας σημάδεψε για πάντα, κάθε μέρα μας, γιατί όσοι είναι κοντά μας γνωρίζουν, πως κανένας μας δεν ξέχασε και ούτε πρόκειται να ξεχάσει. Μιλάμε για σένα λες και είσαι ανάμεσά μας και απλά δε σε βλέπουμε, όμως ξέρουμε πως μας βλέπεις εσύ, μη ρωτήσεις πως, έτσι γίνεται συνήθως όταν δε θέλεις να δεχτείς την πραγματικότητα. Καλή αντάμωση, γιατί κάθε ημέρα που περνάει μας πάει κοντύτερα σ’ αυτούς που είναι πια στην αλήθεια, και όπως και να το δεις, είναι μία παρηγοριά», έγραψε χαρακτηριστικά στη νέα της ανάρτηση στο facebook.

Η ηθοποιός και συγγραφέας παντρεύτηκε με τον Γεράσιμο Μαυράκη το 2005 και 3,5 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους Χρήστου, δολοφονήθηκε ανήμερα της γιορτής του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.