Αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας από το 2021 (vid)

featured image Από τον Μάρτιο του 2020 έρχονται αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» της ΕΡΤ, ενεργοποιείται το νέο πρότυπο μέτρησης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και της μέσης κατανάλωσης των αυτοκινήτων. Τότε θα αλλάξουν ριζικά τα τέλη και θα χρειαστεί αναπροσαρμογή όλων των συντελεστών γιατί διαφορετικά θα είναι δυσβάσταχτα και οι Έλληνες θα αδυνατούν να τα πληρώσουν.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Για το τρέχον έτος και κατά πάσα πιθανότητα οι οδηγοί δεν θα δουν αλλαγές στα τέλη της κυκλοφορίας. Όμως από το 2021 το Υπουργείο προσανατολίζεται σε αύξηση των δασμών μέχρι και 20% για τα ρυπογόνα, παλαιά και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα. Παράλληλα όμως υπάρχουν σκέψεις να δοθούν κίνητρα για αγορά νέων, χαμηλής εκπομπής ρύπων με στόχο την ανανέωση του στόλου. [/expander_maker]
Share on Google Plus

About admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου