Super League 1: Σκέψεις να αλλάξει μέρα το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

featured image

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League 1, στο οποίο περιλαμβάνονται δύο μεγάλα ντέρμπι, αυτό των «αιωνίων» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αλλά και αυτό της Θεσσαλονίκης, στην κόντρα ΠΑΟΚ και Άρη, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Όσον αφορά το πρώτο, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, η ημέρα και η ώρα που θα γίνει, είναι ένα θέμα που έχει πέσει... στο τραπέζι. Και αυτό αφορά λόγους ασφαλείας, όπως τουλάχιστον αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Θεωρητικά, το ματς αυτό είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, την ίδια ημέρα θα φιλοξενηθεί ο τελικός του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος φίλων του «τριφυλλιού» στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν φαίνεται να έχουν αντίρρηση να γίνει το ντέρμπι μια ημέρα μετά, στις 23 του μήνα, αφού -παρότι δεν έχουν πάρει επίσημα θέση- αυτό που έχουν ως προτεραιότητα, είναι να υπάρχει ασφάλεια για το παιχνίδι και την ομάδα.

Βεβαίως, για τους «πράσινους» -ιδίως τους οπαδούς- φαντάζει ιδανικό σενάριο να γίνουν τα δύο αυτά αθλητικά γεγονότα την ίδια ημέρα, καθώς έτσι θα έχουν ένα ολόκληρο απόγευμα/βράδυ γεμάτο με την αγαπημένη τους ομάδα στα δύο πιο δημοφιλή ομαδικά σπορ.

Όπως και να έχει, όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, στο οποίο μένει να φανεί πώς θα οργανώσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς τη σημαντική αυτή αγωνιστική.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.