Η Garmin καινοτομεί και εντυπωσιάζει με τα νέα μοντέλα της

featured image

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, η εταιρία GARMIN, παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο των smartwatch και συσκευών πλοήγησης, παρουσίασε τα νέα πολυαναμενόμενα μοντέλα smartwatch της και συγκεκριμένα τα Fenix 6, Venu, Vivoactive 4 και Vivomove.

Το «παρών» έδωσαν κορυφαίοι αθλητές από την #TeamGarminGreece και όχι μόνο, όπως και άλλες σημαντικές προσωπικότητες, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των νέων ρολογιών που εντυπωσίασαν το κοινό.

Fenix 6

Η σειρά fēnix 6 είναι η νέα γενιά του κορυφαίου smartwatch με GPS. Διαθέτουν ολοκαίνουριο σχεδιασμό, σε διάφορα μεγέθη και υλικά, νέες λειτουργίες και ακόμα πιο εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας που σε ορισμένες εκδόσεις φτάνει τις 21 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και τις 80 ημέρες σε λειτουργία ρολογιού.

Αυτά τα ανθεκτικά, πλούσια σε τεχνολογίες ρολόγια, είναι φτιαγμένα για να αποδέχονται οποιαδήποτε πρόκληση και περιπέτεια- με εξελιγμένους παλμούς από τον καρπό, Pulse Ox, αισθητήρια πλοήγησης, ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων, νέα λειτουργία διαχείρισης μπαταρίας, μετρήσεις απόδοσης, ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay, έξυπνες ειδοποιήσεις και ακόμα περισσότερα.

Είναι βελτιστοποιημένα για χρήση σε εξωτερικό χώρο, με πάντα ενεργή, ευανάγνωστη στον ήλιο οθόνη- 1.2" στο fēnix 6S, 1.3" στο fēnix 6, και ακόμα μεγαλύτερη οθόνη 1.4" (36% μεγαλύτερη από τα προηγούμενα μοντέλα fēnix) στο fēnix 6X. To fēnix 6X Pro Solar είναι το πρώτο ρολόι της Garmin που προσφέρει ηλιακή φόρτιση και χρησιμοποιεί την ενέργεια του ήλιου για να επεκτείνει ακόμα παραπάνω τη ζωή της μπαταρίας.

Venu

Το  VenuTM είναι το πρώτο Garmin smartwatch με φωτεινή οθόνη AMOLED. Διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα λειτουργιών παρακολούθησης υγείας όλο το εικοσιτετράωρο και αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 5 ημέρες σε λειτουργία smartwatch.

Στις εξελιγμένες μετρήσεις υγείας και φυσικής κατάστασης περιλαμβάνονται νέα εξελιγμένη ανάλυση ύπνου με pulse ox, νέα λειτουργία παρακολούθησης αναπνοών, ειδοποιήσεις αφύσικων παλμών, παρακολούθηση έμμηνου κύκλου, παρακολούθηση στρες με υπενθυμίσεις χαλάρωσης, παρακολούθηση ενέργειας Body Battery™, νέα λειτουργία παρακολούθησης ενυδάτωσης, νέες δραστηριότητες αναπνοών και πολλά άλλα.

Η οθόνη AMOLED του Venu δίνει ζωή στην προπόνηση με περισσότερες από 40 ασκήσεις με γραφικά για προπόνηση ενδυνάμωσης, αερόβια, γιόγκα και πιλάτες, ενώ η μέθοδος ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αγορές απευθείας από το ρολόι.

Vivoactive 4/4s

Με GPS, τεχνολογία καρδιακών παλμών από τον καρπό ElevateTM, και πάνω από 20 προεγκατεστημένες εφαρμογές για αθλήματα σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο όπως πιλάτες, γιόγκα, τρέξιμο, κολύμβηση σε πισίνα και ακόμα παραπάνω, η σειρά vívoactive 4 είναι εξοπλισμένη με λειτουργίες που συμβαδίζουν με ένα δραστήριο τρόπο ζωής.

Μείνετε σε σύνδεση με έξυπνες ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, ενημερώσεις social media, ενημερώσεις ημερολογίου και άλλα. Ακόμα το vívoactive 4 υποστηρίζει Garmin Pay™. Και επειδή όλα γίνονται καλύτερα με τη μουσική, η σειρά vívoactive 4 επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια ή λίστες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από τρίτους παρόχους μουσικής.

Vivomove

Η νέα γενιά υβριδικών smartwatch vívomove® έχει σχεδιαστεί με έμφαση στο στυλ. Περιλαμβάνει τα vívomove 3/3S, vívomove Style και vívomove Luxe. Χαρακτηριστικό τους είναι ότι διαθέτουν την εμφάνιση ενός παραδοσιακού ρολογιού με πραγματικούς δείκτες που κινούνται και κομψές λεπτομέρειες.

Με την κίνηση του καρπού, οι δείκτες βγαίνουν από τη μέση για να αποκαλύψουν μία κρυφή οθόνη που εμφανίζει δεδομένα υγείας και φυσικής κατάστασης καθώς και έξυπνες ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, ενημερώσεις social media, ειδοποιήσεις ημερολογίου και πολλά άλλα.

Η κορυφαία έκδοση vívomove Luxe έχει 42 χιλ. στεφάνη και πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και δυνατότητα επιλογής από ιταλικό δέρμα ή μεταλλικά μπρασελέ Milanese. Διαθέτει διπλή κρυφή οθόνη αφής AMOLED και κινούμενους δείκτες που αλληλεπιδρούν με τις λειτουργίες του smartwatch. Με φακό από ζαφείρι και κομψές λεπτομέρειες στο καντράν, το vívomove Luxe εκπέμπει κομψότητα και λειτουργικότητα όλη μέρα.

H έκδοση vívomove Style έχει 42 χιλ. στεφάνη και πλαίσιο από αλουμίνιο με μία ποικιλία μεταλλικών φινιρισμάτων. Διαθέσιμα σε δύο διαστάσεις (44 χιλ. και 39 χιλ.), τα vívomove 3/3S είναι ιδανικό αξεσουάρ, με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι, κρυφή οθόνη αφής και μία σειρά από χρωματιστά λουράκια σιλικόνης.

Τόσο οι επαγγελματίες αθλητές, όσο και οι ερασιτέχνες έδειξαν πανέτοιμοι να δοκιμάσουν τα νέα smartwatch και να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους όρια –εκπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο στο έπακρο το μότο της GARMIN #BeatYesterday.

Γιάννης Δρυμωνάκος Δημήτρης Κουλούρης Στέφανος Δημητριάδης Νάνσυ Ζαμπέλη– Γιάννης Δρυμωνάκος #TeamGarminGreece #TeamGarminGreece

Photo Credits: Νίκος Καρανικόλας



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.