Μαρτίνς: Να αντιμετωπίζουμε τον Σεμέδο ως επαγγελματία και άνθρωπο

featured image

Δηλώσεις στην O" Jogo πραγματοποίησε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στον Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο και αποθέωσε για τη δουλειά που κάνει στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στα εξωγηπεδικά θέματα που αντιμετώπισε ο ποδοσφαιριστής του, λέγοντας ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Επίσης, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο Μέσο της πατρίδας του τόσο για τον Ζοζέ Σα και τον Ντανιέλ Ποντένσε και τις κλήσεις τους στην εθνική Πορτογαλίας, αλλά και για τις αντιπάλους της ομάδας του στο Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς για:

Τον Σεμέδο: «Είχε ένα πρόβλημα παλαιότερα και όλοι μιλούν για αυτό το πρόβλημα. Αλλά, ο Ρούμπεν είναι καλά και δουλεύει πολύ και εξαιρετικά. Θα πρέπει να μιλάμε μόνο για τον επαγγελματία και τον άνθρωπο. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του, ενώ προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Σε όλους αρέσει στην Ελλάδα, κάνει εξαιρετική δουλειά και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι».

Την κλήση δύο παικτών του στην εθνική Πορτογαλίας:«Πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν στην Εθνική οι Ποντένσε και Σα. Είναι ένας τερματοφύλακας έτοιμος για το υψηλό επίπεδο (ο Σα), καθώς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Ποντένσε δεν έχει φτάσει ακόμη στο περσινό του επίπεδο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει σύντομα αυτό».

Τους αντιπάλους των «ερυθρόλευκων» στο Champions League: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Αντιμετωπίζουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες (Μπάγερν και Τότεναμ), αλλά στο Καραϊσκάκης δεν είναι εύκολο να παίζεις και είναι πιθανό να είσαι εσύ σε μία πολύ καλή ημέρα και όχι ο αντίπαλος. Μπάγερν και Τότεναμ είναι το φαβορί και αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, τότε θα πάμε για τη συνέχεια στο Europa League».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.