Φαν

featured image

«Είμαστε απογοητευμένοι, χάσαμε έναν αγώνα που θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει, δεδομένου των ευκαιριών που είχαμε, το Λιχτενστάιν είχε μόλις μια φάση. Πιάσαμε πάτο, από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε και η ομάδα να αναζωογονηθεί» δήλωσε ο Φαν"τ Σιπ στην κάμερα της «Cosmote Tv».

Για την εικόνα της αναμέτρησης δήλωσε: «Στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου δεν κρατήσαμε τον ρυθμό όπως έπρεπε, οι πάσες μας ήταν αργές κι αυτό βοηθάει μια ομάδα που παίζει άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, προσέξαμε τον Σαλίνοβιτς που ξέραμε ότι είναι απειλητικός, όμως ήρθε μια κάθετη μπαλιά, τον έχασαν οι αμυντικοί μας και ήρθε το χειρότερο αποτέλεσμα που είχαμε τον τελευταίο καιρό».

Για το αν είναι ευκαιρία για ένα... restart: «Προφανώς θέλουμε επανεκκίνηση, αυτό δεν σημαίνει πως θα καθαρίσουμε όλη την ομάδα. Θέλω τους ποδοσφαιριστές που έχουν την νοοτροπία που χρειάζεται, που έχουν την σωστή αγωνιστική κατάρτιση, θα κοιτάξω και τους νεότερους ποδοσφαιριστές που δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά σιγά σιγά θα προσπαθήσω να χτίσω και πάλι την Εθνική από την αρχή».

Για το τι τους είπε στα αποδυτήρια είπε: «Τους είπα πως έδειξαν εντελώς πρόσωπο στις προπονήσεις κι εντελώς διαφορετικό στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά θα μιλούσαμε διαφορετικά αν είχαμε σημειώσει κάποια ακόμα γκολ. Δεν φαίνεται η ομάδα να μπορεί να διαχειριστεί την πίεση, οπότε θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό».

Για το γεγονός πως έπαιζε αρκετά επιθετικά στο φινάλε: «Εκ του αποτελέσματος, προφανώς και η ομάδα πλήρωσε αυτή την επιλογή. Από την άλλη δεν είμαι προπονητής που θέλω να αμύνεται η ομάδα μου. Είχαμε καλές θέσεις στον αγώνα, εκεί που δεν τις είχαμε ήταν στη φάση του γκολ, αλλά δεν είμαι προπονητής που θα κρατήσω την ομάδα πίσω».

Τι δήλωσε στην κάμερα του «Open»

«Είναι σαφές ότι όταν εσύ δεν μετατρέπεις τις ευκαιρίες σου σε γκολ θα το δεχτείς αφού, οι αντίπαλοί μας στη μοναδική τους ευκαιρία που είχαν πέντε λεπτά πριν το τέλος σκόραραν. Είναι θέμα νοοτροπίας. Είμαστε με την ομάδα δέκα μέρες, αυτά που έδειξαν τα παιδιά στην προπόνηση δεν τα έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να παίζουμε μέσα στο γήπεδο όπως μπορούμε, ξέρουμε πως μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα».

Πηγή: gazzetta.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.