Θανάσης Σκουρτόπουλος: Είμαι υπεύθυνος, δεν πήραμε σφυρίγματα

featured image

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Τσεχία, ο οποίος έληξε με νίκη για την Εθνική μας, αλλά με αποκλεισμό από την οκτάδα του Μουντομπάσκετ 2019, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος προχώρησε μέσω της κάμερας της ΕΡΤ σε έναν απολογισμό του έργου του, όσον αφορά τη διοργάνωση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέλαβε τις ευθύνες του για όσα οδήγησαν στον αποκλεισμό της «γαλανόλευκης», ενώ τα παράπονά του ήταν ξεκάθαρα όσον αφορά τη διαιτητική αντιμετώπιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αρχικά ανέφερε: «Τι να την κάνω την νίκη; Πληρώσαμε ένα κακό ημίχρονο στο τουρνουά με τη Βραζιλία. Επιβάρυνε την αυτοπεποίθηση της ομάδας, δεν κάναμε την επαναφορά. Σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δεν τελειώσαμε κάθε φάση όπως έπρεπε. Δεν πήραμε σφυρίγματα που νομίζω ότι αξίζαμε, ήμασταν πίσω στις βολές...».

«Δουλέψαμε σκληρά, σε καλή ατμόσφαιρα και το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει. Είμαι υπεύθυνος, η ετυμηγορία είναι δεδομένη. Λυπάμαι που απογοητεύσαμε τον κόσμο για τις προσδοκίες του», συμπλήρωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.