Μονακό- Μαρσέιγ 3-4: Μεγάλη ανατροπή

featured image

Η Μονακό του Ζαρντίμ συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Μονεγάσκοι υποδέχθηκαν την Μαρσέιγ, προηγήθηκαν με 2-0, όμως δεν πήραν ούτε το βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μεγάλη ανατροπή, είδειξαν χαρακτήρα και επιβλήθηκαν με 4-3.
Ο Μπεν Γιεντέρ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 17’, ενώ στο 26’ έδειξε να τελειώνει τα πάντα, όταν έκανε και το 2-0. Η απάντηση των Μασσαλών, όμως, ήρθε πριν το ημίχρονο. Στο 38’ ο Μπενεντέτο μείωσε σε 2-1, ενώ ο Ζερμέν με κεφαλιά από δύσκολη θέση έκανε το 2-2 στο 41’! Στο 61’ ο Παγιέ με πολύ ωραίο σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 2-3, ενώ στο 66’ ο Μπενεντέτο βρήκε ξανά δίχτυα για το 2-4! Το μόνο που κατάφεραν οι Μονεγάσκοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-4 με ωραίο σουτ του Κεϊτά στο 75’.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας η Ναντ πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Ρεμς, με τον Κουλιμπαλί να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 69’, ενώ η Σεντ Ετιέν επέστρεψε από το 0-2 για να αποφύγει την ήττα από την Τουλούζ. Οι βιολέ προηγήθηκαν με πέναλτι του Γκραντέλ στο 15’, ενώ στο 24’ έφτασαν και στο 0-2 με τον Λεγιά. Στο 45’, όμως, ο Χαμουμά μείωσε σε 1-2, ενώ στο 65’ έκανε και το 2-2. Οι στεφανουά, μάλιστα, έχασαν και άλλες ευκαιρίες για τη μεγάλη ανατροπή, όμως δεν έφτασαν ποτέ στο γκολ της νίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.