Μουντομπάσκετ 2019: Οι Σέρβοι έκαναν «πάρτι» με το Πουέρτο Ρίκο

featured image

«Τρένο» πηγαίνει η Σερβία στο Μουντομπάσκετ 2019, με την ξέφρενη πορεία της να συνεχίζεται και στη φάση των «16» της διοργάνωσης, όπου σήμερα έκανε... πάρτι κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο, το οποίο και διέλυσε με 90-47.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι Βαλκάνιοι έδειξαν ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα και με 10 γρήγορους πόντους του Μαριάνοβιτς η διαφορά πήγε σε διψήφιο επίπεδο πόντων, 14-5, μόλις στο 5ο λεπτό. Από εκεί και πέρα δεν κατέβηκε ποτέ, με τους Μπογκντάνοβιτς και Γιόκιτς να αναλαμβάνουν δράση στη δεύτερη περίοδο, εκτοξεύοντας το χάντικαπ μεταξύ των δύο ομάδων πάνω από τους 20 πόντους.

Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να είναι παράσταση για έναν ρόλο, ο ρυθμός δεν έπεφτε παρά το ότι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έπαιζε με τα «δεύτερα» και έτσι ήρθε αυτό το +43, που αποδεικνύει περίτρανα τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Κοντά στην οκτάδα η Πολωνία

Η Πολωνία συνεχίζει να δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα, καθώς επικράτησε της Ρωσίας με 79-74, με ανατροπή στην τελευταία περίοδο.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Μάικ Τέιλορ συνέχισε το αήττητο στο τουρνουά και όπως όλα δείχνουν, θα δώσει μάχη με την Αργεντινή για την πρώτη θέση του Group I. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κουλάγκιν με 21 πόντους, ενώ από την άλλη πλευρά ο Κουλάγκιν είχε ίδια επιθετική επίδοση, αλλά δεν έφτανε για να φέρει το ροζ φύλλο αγώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.