Σερβία – Πορτογαλία 2-4: Πρώτη νίκη με τεσσάρα και Ρονάλντο

featured image

Ο Κριστιάνο σκόραρε για 89η φορά με το εθνόσημο και η Πορτογαλία περνώντας θριαμβευτικά (2-4) από τη Σερβία, ανέβηκε 2η στον όμιλό της. Τεσσάρα στην Αλβανία οι Γάλλοι, στο 89" η Τουρκία την Ανδόρα.

Η κατάκτηση του Nations League άφησε τους Πορτογάλους με λιγότερα παιχνίδια στα προκριματικά του EURO 2020, όπου είχαν ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες. Το ταξίδι στο Βελιγράδι ήταν δύσκολο και προμηνυόταν ματσάρα, καθώς η Σερβία καιγόταν για τη νίκη. Τελικά τέτοια έγινε, μα ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του πέρασαν από εκεί με 2-4, για να ανέβουν στην 2η θέση του 2ου ομίλου και στο -8 από την κορυφή.

Ενα λάθος στην άμυνα επέτρεψε στον Καρβάλιο να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (42"), ενώ ο Γκουέντες με ωραία ενέργεια έκανε το 0-2. Ο Μιλένκοβιτς μείωσε με κεφαλιά (68"), αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τσιμπηματάκι σε τετ α τετ (80") σκόραρε για 89η φορά με το εθνόσημο. Το σουτ του Μίτροβιτς (85") έδωσε εκ νέου ελπίδα στους Σέρβους, τους την αφαίρεσε όμως στο επόμενο λεπτό με πλασέ ο Μπερνάρντο Σίλβα, σφραγίζοντας το καρέ τερμάτων της χώρας του.

Σερβία: (Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς): Ντμίτροβιτς, Μακσίμοβιτς, Νάσταζιτς, Μιλένκοβιτς, Κολάροφ, Μάτιτς, Λάζοβιτς (59" Λιάγιτς), Μιλιβόγιεβιτς (87" Γιόβιτς), Κόστιτς (83" Κατάι), Τάντιτς, Μίτροβιτς

Πορτογαλία: (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Φόντε, Σεμέντο (65" Ζοάο Κανσέλο), Γκερέιρο, Ντίας, Ντανίλο, Καρβάλιο, Γκουέντες (70" Ζοάο Φέλιξ), Φερνάντες (86" Μουτίνιο), Μπ. Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πηγή: gazzetta.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.