Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μέσα σε 1.000 ώρες λύσαμε ζητήματα χρόνων

featured image

Στο βήμα της 84ης ΔΕΘ ανέβηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ του Σαββάτου. Ο πρωθυπουργός απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες για «μία Συμφωνία Δημιουργίας, Συμφωνία Δράσης και Αποτελέσματος, Συμφωνία Αναγέννησης και Προόδου», από το βήμα της ΔΕΘ, όπου παλαιότερα, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε καλέσει τους πολίτες σε μία Συμφωνία Αλήθειας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «δεν έγινε η ζωή των Ελλήνων καλύτερη μέσα σε 2 μήνες, δεν έχω αυταπάτες. Αλλά επιστρέφει η εθνική αυτοπεποίθηση, ότι ενωμένοι μπορούμε επιτέλους να χτίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε».

Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε ότι «δεν θα κρύψουμε τις δυσκολίες, που είναι πολλές, όπως και οι προκλήσεις, όπως η ΔΕΗ ή η διαχείριση του μεταναστευτικού και θεσμικές, όπως τα ζητήματα της δικαιοσύνης. Δεν ξεχνάμε αλλά προχωράμε».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι δεν θα εμφανίσει την Ελλάδα αδύναμη στη διεθνή σκακιέρα ενώ τόνισε ότι δυο μήνες μετά τις εκλογές η χώρα έχει γυρίσει σελίδα.

«Ζούμε τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα 1.000 ωρών, στις οποίες λύθηκαν ζητήματα που χρόνιζαν για χρόνια. Οι πολίτες κατάλαβαν ότι είμαστε μια κυβέρνηση που ό,τι λέει το κάνει» τόνισε.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «η κοινωνία είδε ξανά το κράτος δίπλα της. Δρομολογείται η ανάπλαση στο Μάτι, λειτούργησε το 112, καταφέραμε οι πυρκαγιές να μη στοιχήσουν φέτος ούτε μια ζωή».

Δείτε εδώ την ομιλία του



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.