Στη 1 το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού

featured image

Αναφορές στο σύνολο της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας αναμένεται να κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει στα μέσα ενημέρωσης στη μία το μεσημέρι από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες το Μεγάρου Μαξίμου υπό την υψηλή εποπτεία του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη είχε προετοιμαστεί για τη σημερινή εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, με την έννοια ότι αναζητούνταν οι βέλτιστες απαντήσεις στις πιθανές ερωτήσεις που θα υποβάλλουν οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Ασφαλώς πολλές από τις ερωτήσεις θα προκύψουν από τα όσα εξήγγειλε χθες ο κύριος Μητσοτάκης μιλώντας στους παραγωγικούς φορείς, απευθύνοντας επί της ουσίας κάλεσμα στους πολίτες για μία «συμφωνία δημιουργίας, δράσης και αποτελέσματος, μια συμφωνία αναγέννησης και προόδου» όπως είπε. Τα πεδία στα οποία θα κινηθούν οι περισσότερες από τις ερωτήσεις θα αφορούν τους τομείς στους οποίους αναμένεται να δώσει βάρος και η κυβέρνηση, ήτοι στη φορολογική πολιτική, στις επενδύσεις, στα εργασιακά και στην ψηφιακή πραγματικότητα.

Ακολουθώντας την παράδοση ο πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει την πρώτη ερώτηση σε εκπρόσωπο από την ΕΡΤ 3 και ακολούθως στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης. Συνολικά η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί λίγα λεπτά μετά τις τρεις το μεσημέρι καθώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό ο κύριος Μητσοτάκης και το επιτελείο του αναχωρούν από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης με προορισμό την Αθήνα στις πέντε το απόγευμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.