Ντοκουμέντο από τα κινητά τηλέφωνα που δεν μπορούν να εντοπιστούν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές της χώρας. Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ σχετικά με τους... τιμοκαταλόγους που υπάρχουν στις φυλακές σχετικά με την απόκτηση ενός κινητού. Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​ Αυτός όμως είναι ο ένας τρόπος, προκειμένου να αποκτήσει κάποιος κρατούμενος... επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Ο άλλος είναι πιο οικονομικός, καθώς δεν χρειάζεται κάποιο... μέσο. Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ, τα μίνι κινητά κάνουν θραύση στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, καθώς είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν στους ελέγχους που γίνονται. Και αυτό γιατί πρόκειται για συσκευές που το ύψος τους δεν ξεπερνάει τους 7 πόντους ύψος, κάτι που σημαίνει οτι χωράει και περισσεύει στην παλάμη του ενός χεριού. Όσον αφορά την τιμή του; Κοντά στα 16 ευρώ.

featured imageΝτοκουμέντο από τα κινητά τηλέφωνα που δεν μπορούν να εντοπιστούν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές της χώρας. Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ σχετικά με τους... τιμοκαταλόγους που υπάρχουν στις φυλακές σχετικά με την απόκτηση ενός κινητού.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Αυτός όμως είναι ο ένας τρόπος, προκειμένου να αποκτήσει κάποιος κρατούμενος... επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Ο άλλος είναι πιο οικονομικός, καθώς δεν χρειάζεται κάποιο... μέσο. Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ, τα μίνι κινητά κάνουν θραύση στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, καθώς είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν στους ελέγχους που γίνονται. Και αυτό γιατί πρόκειται για συσκευές που το ύψος τους δεν ξεπερνάει τους 7 πόντους ύψος, κάτι που σημαίνει οτι χωράει και περισσεύει στην παλάμη του ενός χεριού. Όσον αφορά την τιμή του; Κοντά στα 16 ευρώ. [/expander_maker]
Share on Google Plus

About admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου