Η συγκλονιστική κίνηση των οπαδών της Ουνιόν Βερολίνου στην πρεμιέρα τους στην Bundesliga

featured image

Η Ουνιόν Βερολίνου, η ομάδα από το πρώην Ανατολικό Βερολίνο είναι μία από τις πιο όμορφες σύγχρονες ιστορίες του γερμανικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην Bundesliga και οι οπαδοί της αποφάσισαν να κλέψουν την παράσταση με μία συγκλονιστική κίνηση.

Η Ουνιόν ανέβηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχθηκε την Λειψία. Η ατμόσφαιρα στο στάδιό της ήταν ανατριχιαστική. Οι οπαδοί αποφάσισαν με τον δικό τους τρόπο να φέρουν μαζί τους εκείνους που δεν βρίσκονται ανάμεσά τους για να δουν το ιστορικό παιχνίδι.

Έτσι, πριν τη σέντρα μαζί με τα πανό και τι σημαίες οι εξέδρες γέμισαν με φωτογραφίες φίλων και συνοπαδών τους που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή. Σε μία κίνηση η οποία έφερε πιο κοντά τους ανθρώπους που οδήγησαν την Ουνιόν στο μεγαλύτερο κατόρθωμα της ιστορίας της και εκείνους που δεν είχαν την τύχη να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στα μεγάλα σαλόνια.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, ενώ για 15’ μετά τη σέντρα δεν φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, κάνοντας διαμαρτυρία με αυτόν τον τρόπο για τον ρομαντισμό που έχει χαθεί από το ποδόσφαιρο.

An emotional evening for Union Berlin supporters, as past and present unite ????⚪ pic.twitter.com/WjukPci5qR

— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) 18 Αυγούστου 2019



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.