Σε «εξαιρετικό κλίμα» η συνάντηση Καράογλου - Αντωνίου

featured image

Συνάντηση με την επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου είχε σήμερα στο Διοικητήριο ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, δεδομένης της προσωπικής σχέσης που έχουν αναπτύξει από την κοινή τους παρουσία στο Κοινοβούλιο» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ, βρέθηκε «ο κοινός βηματισμός του Υφυπουργείου Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και τη Θράκη και του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, για την ανάληψη σειράς πρωτοβουλιών που θα έχουν ως στόχο την προστασία του brand "Μακεδονία", την ανάδειξη των μακεδονικών προϊόντων παντού στον κόσμο, καθώς και τη θωράκιση των χιλιάδων επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας που χρησιμοποιούν στις εμπορικές τους επωνυμίες τον όρο "Μακεδονικός", "Μακεδονική", "Μακεδονικό"».

Share on Google Plus

About admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου