Ένας «νίντζα» με καρδιά μικρού παιδιού

featured image

11 Ιουλίου 2019. Η Κλαούντια Ναϊνγκολάν ανακοινώνει μέσω Instagram ότι μπαίνει στο δυσκολότερο μονοπάτι της ζωής της. Αυτό των χημειοθεραπειών, προκειμένου να πολεμήσει τον καρκίνο. Λίγο νωρίτερα, ο σύζυγός της είχε ολοκληρώσει μία σεζόν με τη φανέλα της Ίντερ. Στην πρώτη του χρονιά στο Μιλάνο, ο Βέλγος μέσος ήταν στις βασικές επιλογές του Λουτσιάνο Σπαλέτι (είχαν συνεργαστεί και στη Ρόμα), όμως η έλευση του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία των «νερατζούρι» άλλαξε τα δεδομένα για τον Ναϊνγκολάν. Για τον ίδιο, όμως, η καριέρα ήταν ήδη σε δεύτερη μοίρα. Ο εφιάλτης είχε χτυπήσει την πόρτα της οικογένειάς του.

Το 2010, όταν αγωνιζόταν στη Σαρδηνία με τη φανέλα της Κάλιαρι, ο Ναϊνγκολάν γνώρισε σε ένα μαγαζί με ρούχα την όμορφη Κλαούντια. Οι δυο τους ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα και μόλις ένα χρόνο μετά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το 2012 γεννήθηκε η πρώτη τους κόρη, Αϊσα και το 2016 η μικρή Μέιλι. Όλα μοιάζουν αρμονικά για το ευτυχισμένο ζευγάρι. Η Κλαούντια ακολουθεί τον άντρα της στη Ρώμη και πέρσι στο Μιλάνο. Ωστόσο, πηγαίνει πολύ συχνά στη γενέτειρά της, προκειμένου να βλέπει την οικογένειά της.

Πλέον, η Σαρδηνία είναι η μόνιμη βάση της Κλαούντια Ναϊνγκολάν. Στον κρισιμότερο αγώνα της ζωής της, ήθελε να είναι κοντά στους δικούς της ανθρώπους και όχι σε μία πόλη, που θα ήταν μόνη, λόγω των υποχρεώσεων του συζύγου της. Άλλωστε, ο δικός της αγώνας είναι πολύ πιο σπουδαίος από όλους όσους έχει δώσει ο άντρας της, μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Κάτι που φάνηκε να αναγνωρίζει και ο ίδιος ο Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Ο Βέλγος άσος μπορεί να μη βρισκόταν στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ, όμως η ποδοσφαιρική του ποιότητα είναι τέτοια που θα μπορούσε άνετα να συνεχίσει να αγωνίζεται σε top-class σύλλογο. Ο ίδιος, όμως, θέλησε να είναι στο πλευρό της γυναίκας του. Να σταθεί δίπλα της, όπως στεκόταν τόσα χρόνια εκείνη στην καριέρα του. Έτσι, αποδέχθηκε την πρόταση της Κάλιαρι για μονοετή δανεισμό από την Ίντερ. «Ήταν εύκολη η επιλογή μου, αφού τώρα έχω άλλες προτεραιότητες», ήταν κάποια από τα λόγια του Ναϊνγκολάν, λίγο μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τη νέα του ομάδα.

Πλέον, οι δυο τους επέστρεψαν στην πόλη που αγαπήθηκαν. Μαζί θα δώσουν αυτόν τον αγώνα. Ο Ράτζα Ναϊγκολάν είναι γεννημένος μαχητής και αυτό οφείλει να κάνει τώρα και η αγαπημένη του σύζυγος. Ο Βέλγος μπορεί στον αγωνιστικό χώρο να είναι... σκληρός και να έχει το παρατσούκλι «νίντζα», όμως απέδειξε πως κάποια πράγματα είναι ανώτερα από την καριέρα και τη δόξα. Η υγεία και η οικογένεια είναι αξίες ανεκτίμητες. Ευχή όλων, του χρόνου και οι δύο να φύγουν ξανά από τη Σαρδηνία. Όχι μόνο για να συνεχίσει την καριέρα του ο Ράτζα σε μεγαλύτερη ομάδα, αλλά κυρίως γιατί η Κλαούντια θα έχει βάλει γκολ στον εφιάλτη του καρκίνου...

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.