«Καθαρή» η ΚΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά τις οικονομικές οφειλές

featured image

Όλα καλά για την ΚΑΕ Ολυμπιακός και την έρευνα της Euroleague αναφορικά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των αθλητών της. Στις 27 Μαΐου και με αφορμή κάποιες καταγγελίες για χρωστούμενα, η αρμόδια Οικονομική Επιτροπή της διοργανώτριας Αρχής είχε ανακοινώσει πως θα διερευνήσει το ζήτημα.

Κατά το διάστημα αυτό οι Πειραιώτες βρέθηκαν στο «μικροσκόπιο», ωστόσο σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οι οφειλές που υπήρχαν έχουν καλυφθεί και οι διακανονισμοί τηρούνται κανονικά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

«Η Οικονομική Διεύθυνση της διοργανώτριας Αρχής επανεξέτασε την υπόθεση που αφορούσε τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο σχετικά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Στις 27 Μαΐου το αρμόδιο τμήμα της Euroleague είχε αναφέρει στην οικονομική διεύθυνση το συγκεκριμένο πρόβλημα και είχε αποφανθεί πως υπήρχαν σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών.

Έκτοτε, η Euroleague παρακολουθεί την πορεία των διακανονισμών που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Ολυμπιακού και παικτών και επιβεβαιώνει πως έχουν ακολουθηθεί πιστά όλα όσα είχαν συμφωνηθεί έχοντας καλύψει τις οφειλές που υπήρχαν».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.