«Ο Πόουσον τα έδωσε όλα υπέρ του Άγιαξ»

featured image

«Σύμμαχο» εντός Ολλανδίας βρήκε ο ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βίλεμ Φαν Χάνεχεμ, ο οποίος μέσω του προσωπικού του blog, αναφέρεται στη διαιτησία του αγώνα με τον Άγιαξ.

Ο απόηχος της αναμέτρησης Άγιαξ – ΠΑΟΚ θα κρατήσει για καιρό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ολλανδία, εκεί όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρήκαν έναν ακόμη «σύμμαχο», μετά τα όσα ανέφερε κι ο Ολλανδικός Τύπος την επομένη του αγώνα για τη διαιτησία του Κρεγκ Πόουοσον.

Ο παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής, Βίλεμ Φαν Χάνεχεμ, που στα νιάτα του αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος στη Φέγενορντ, την ΑΖ Αλκμάαρ και την Ουτρέχτη, αναφέρθηκε μέσω του blog του στην ιστοσελίδα «ad.nl» στη διαιτησία του Άγγλου ρέφερι, ενώ από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο συμπατριώτης του, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού «Ziggo», Σιέντ Ντε Βος, για τα απρεπή σχόλια που έκανε για του Έλληνες φίλους του «Δικεφάλου».

«Φυσικά και χάρηκα με την πρόκριση του Άγιαξ και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Βέβαια καταλαβαίνω και την απογοήτευση που έχουν οι Έλληνες. Δεν συμβαίνει συχνά στον Άγιαξ να συναντάει τέτοιο διαιτητή στην Ευρώπη, ο οποίος τα έδωσε όλα υπέρ του στο Άμστερνταμ», γράφει στο blog του ο Φαν Χάνεχεμ και στη συνέχεια στέκεται στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αναφορές του τηλεσχολιαστή της αναμέτρησης στο ολλανδικό κανάλι.

«Καταλαβαίνω και την ενόχληση που υπάρχει για τα σχόλια του σχολιαστή. Πρέπει να δείχνει σεβασμό στον αντίπαλο πιστεύω. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το να είσαι αστείος».

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.