Γιατί η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φωτογραφίζεται με αξύριστη μασχάλη

featured image

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι ένα μοντέλο με χιλιόμετρα στις πασαρέλες. Όμορφη και σέξι συχνά προκαλεί με τις φωτογραφίσεις της.

Αυτή τη φορά, φωτογραφίζεται για το Αμερικάνικο Harper’s Bazaar με ένα πρωτότυπο τρόπο και στέλνει το δικό της μήνυμα για τον φεμινισμό.

Το 28χρονο μοντέλο φοράει με ένα μαύρο σουτιέν από δαντέλα και σκουλαρίκια. Αυτό που τραβά την προσοχή στην ασπρόμαυρη φωτογραφία είναι ότι το μοντέλο ποζάρει με αξύριστη μασχάλη.

Ο λόγος; Θέλει να στείλει το μήνυμα ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν πώς θέλουν να είναι.

«Σε κάθε γυναίκα αξίζει να της φέρονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό, ασχέτως πώς διαλέγουν να παρουσιάζονται στον κόσμο», σημειώνει. «Μου αρέσει να ξυρίζομαι, αλλά μερικές φορές να το αφήνω τις τρίχες μου να μεγαλώνουν με κάνει να νιώθω σέξι», αναφέρει στη συνέχεια.

«Για μένα οι τρίχες στο σώμα είναι άλλη μία ευκαιρία για τις γυναίκες να διαλέξουν πώς θέλουν να νιώσουν και αν θέλουν να ξυριστούν ή όχι», προσθέτει το δημοφιλές μοντέλο.

«Όσο η απόφαση είναι δική μου επιλογή, τότε είναι η σωστή απόφαση. Εν τέλει, η ταυτότητα και η σεξουαλικότητα κάποιου εξαρτάται από τον ίδιο και από κανέναν άλλον», καταλήγει.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.