NBA: Η «βόμβα» Ντουράντ στους Νετς έτοιμη να... σκάσει

featured image

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της free agency που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο ΝΒΑ, ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι ενημέρωσε αρχικώς ότι ο Κέβιν Ντουράντ θα ανακοινώσει την απόφαση του σε ό,τι αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και εν συνεχεία αποκάλυψε ότι θα υπογράψει στους Μπρούκλιν Νετς.

Ο μεγάλος άτυχος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο οποίος υπέστη ρήξη αχιλλείου κατά τη διάρκεια των τελικών με τους Ράπτορς, παίρνει το ταλέντο του και μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, μολονότι η ομάδα του ήταν διατεθειμένο να του προσφέρει supermax συμβόλαιο 221 εκατομμυρίων δολαρίων με την έναρξη της free agency.

Η συγκεκριμένη κίνηση αλλάζει άρδην τα δεδομένα ενώ αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του KD, ο οποίος θα λάβει 164 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με τον Βοϊναρόφσκι ο Ντουράντ θα βρει στο Μπρούκλιν τον Καϊρί Ίρβινγκ (τέσσερα χρόνια, 141 εκατομμύρια δολάρια) και τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν, ο οποίος έκλεισε τη χρονιά στους Ντάλας Μάβερικς και πηγαίνει στους Νετς για να «γεμίσει» τη ρακέτα.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.